Kterou trilogii sbíráte radši?

Založil Johnysed, 11.07.2010, 18:14:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Johnysed


Kterou trilogii sbíráte radši? Který díl?

Já osobně mám neradši starou trilogii to jest 4,5,6. A díl 5 kdo by odolal planetě Hoth


  • Stará trilogie
  • Nová trilogie


  • 1 Skrytá hrozba
  • 2 Klony útočí
  • 3 Pomsta sithu
  • 4 Nová naděje
  • 5 Impérium vrací úder
  • 6 Návrat jediho

Filipkod

Aj ja mam radsej 1. trilogiu ( hlavne TIE stihacky a A,X,Y,B wingy )
Nech vás lego sprevádza !

S.t.a.l.k.e.r.

Toto je otazka typu ktore zo svojich deti mam radsej. Mam rad Hviezdne vojny a je mi v principe jedno z akej epizody pochadza dany model, skor je dolezite jeho spracovanie. Mam Venator, aj ked ho nepovazujem za najlepsi model (co plati aj o niektorych dalsich novych setoch) som vcelku spokojny ze ho mam.

Johnysed

Tak otázka zní jestli se ti líbí víc třeba Han Solo nebo Obi-Wan Kenobi

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: johnysed kdy 14.07.2010, 09:16:15
Tak otázka zní jestli se ti líbí víc třeba Han Solo nebo Obi-Wan Kenobi
Ktory Obi? Je totiz v roznych setoch. Ci uz minifigy alebo postavy sa mi pacia obaja rovnako.

Johnysed

No vidíš tak to jsi plošný sběratel.Ale nějaký díl a sety z něho máš určite radši.

S.t.a.l.k.e.r.

Citace od: johnysed kdy 14.07.2010, 09:33:02
... plošný sběratel...
;D  pekne... nie, takto nerozmyslam, naozaj sa mi pacia SW an bloc... Kenobi je v novej trilogii jedna z dominujucich postav, rovnako ako Han Solo v tej povodnej... ciez keby som sa nad tym velmi zamyslal dostal by som sa do roviny ktora trilogia sa mi paci viac... v takom pripade by som musel odpovedat ze spracovanim ta nova, pribehom zase povodna... cize obe...

Johnysed

#7
Chápu :) Zajímavý pohled. Máš pravdu že stará trilogie je Příběhově lepší  :D
Ale nemůžeš je zas tolik porovnávat Dnes a Tenkrát to byl rozdíl vemsi že v tý době něco neuvěřitelného i ILM (Industrial Light and Magic) ten výkon, dneska počítač přenášet se z tý doby musíš to porovnávat komplexně. ;)

S.t.a.l.k.e.r.

vyhybam sa slovu lepsi zamerne, aby som do toho nevnasal porovnavanie... dej novej trilogie nie je horsi, je rovnako dobry, ale chyba mi v nej humor a urcita lahkost...
ked sa pozeram na Lego, tak ako som uz pisal, nerozmyslam nad tym z ktorej epizody model pochadza ale ako je spracovany... pred par mesiacmi vysiel Lukov speeder, bolo by fajn, keby urobili novu Mos Eisley Cantinu... ked som rozmyslal ci sa zapojit do programu Lugbulk vobec som nemal jasno ake diely by som potreboval, ked som si spomenul na Mos Eisley hned mi zaplo ale uz bolo neskoro...  >:D

Johnysed

No jo ale běží clon wars což je pro nás, fanoušky staré trilogie smůla

Jarda

#10
Vzhledem k tomu, že mam z Hvězdných válek, všehovšudy, jenom dva sety a to 7119 a 7200, tak lze těžko říct, že něco sbírám. ;D

Ale nádherný sety, byli podle mě, v epizodě II :), pak mam určitě rád starou trilogii a epizoda I taky nebyla špatná. Takže všeobecně, mam rád ty starší sety, epizoda I a všechno to novější, už mě tak netáhne. Ale zase, kdyby mi někdo dal, nějakej novej SW set, tak bych se asi nebránil. ;D

Jo jo, vzpomínám si, jak jsem dycky čučel do katalogu, na ty starý SW sety, kdyby tak tenkrát byli prachy...

Johnysed

Pobral jsi to hezky taky jsem nějak začínal a ty začínáš moc hezky.

fett

Ja ma mam asi taky  nejradsi sety z epizody II a hlavne z bitvy o Geonosis

dadavejdr

Ono je těžký říct co je lepší, mně se líbí vehikly z období klonových válek.

tomas.

jedině starý epizody..  :) nedokázal bych si představit svojí výstavku bez figů jako třebas princezna Leia, Chewbacca, Jabba the Hutt nebo Darth Vader  ;D včetně zvířat Tauntaun a Dewback  ;D  ;D

phoenicis

Určite u mňa vyhráva pôvodná trilógia (IV, V, VI), ale určite sa mi páčia aj sety z novšej (prequel) trilógie, ako Naboo SF, Jedi SF s Booster Ringom a podobne. Určite ma však nezaujali niektoré sety z CW (ani ich podoby v seriály  ::) ).

Suma: IV+V+VI 4ever

tomash

Nedám dopustit na původní trilogii, jak postavy, tak i stroje. Ale minifigy Jedaiů z trilogie později natočené musím také mít.

Věšák

Člověče...ty mluvíš jak Yuuzhan Vong :D

Já preferuji původní trilogii, ale i ta nová má své kouzlo :)
V obou se vyskytly pěkný stíhačky i pozemní stroje a spousta různých ras a bytostí.... :)

Mikithemage

Rozhodně stará triologie, ale přeci jenom je pravda že z clone wars mě většinou nadchnou battlepacky, třeba takový mandaloriáni jsou opravdu skvělý  ;)

votrelec

U mna jednoznacne vyhrava AT-AT z nostalgie. Totizto este za totality ako skolkar som jedine kreslil jeho. Vsetky deti okolo domceky, stromceky a ja AT-ATa a stihacky ako mu omotavaju nohy. (To ste ma mali vidiet, ako som 4-5rocny s otvorenou hubou na to kukal na ORF)

danyboy

No já mám rád obě dvě trilogie. Jenže přece jenom sbírám rači první a to z toho důvodu že z druhé trilogie toho moc nevyšlo škoda pokud se to zlepší zaměřím se také více na druhou trilogii.  :D

rukay

Sbírám raději první, protože modely jsou barvitější, větší, a je jich víc. Zejména pak díly Klony útočí. Ale filmově mám radši druhou. Je taková "kultovnější".
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

grrusa

Původní trilogie je pro mě srdcová záležitost, které ta nová prostě nedosahuje, i když to jsou dobré filmy, zvlášť epizoda 3. To se odráží i v tom, co sbírám v legu - z původní trilogie se snažím mít minifigy všech postav a aspoň jednu verzi od každého ikonického stroje (X-wing, AT-AT, MF..), z nové trilogie jen opravdu pěkné alienské minifigy, jako nový Sebulba a Watto. Co se mi nelíbí vůbec, na plátně ani v legu, je animovaná podoba Clone Wars.

Matej

Já teda nejraději dělám 4-6 epizody, tedy všechny původní. Podle mě jsou rozhodně nejlepší a nejhezčí a může se v nich člověk pořádně vyžít díky velkým stavebnicím, i když už jsem taky pokukoval po Válce klonů   ::)

Futurion

Budu velká výjimka - nesbírám ani jednu trilogii, ale pouze Old Republic éru. Díky hře mě jsem si to období dost oblíbil a sety se mi líbí. Zatím je jich sice jako šafránu, alepro nového sběratele je to vyhovující - setů je jen pár s tím, že snad pomalu budou přibývat další, nejdou z toho oči kolem a dokonce to člověka ani finančně nezruinuje :)

Což mi připomíná, že jsem si dnes sestavil 9497 Republic Striker Starfighter, koupeno nové na Aukru zhruba o 200 levněji než se toho času prodává v obchodech. Kvalit 9500 Fury Class Interceptor sice zdaleka nedosahuje, ale pořád je to pěkný kousek.

Thrawn

Klasickou triologii. Ovlivnilo to můj život a mám to období SW nejraději.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Systematik

#26
Sken plakátu 2009 se ,,všemi" SW figy - 5,5 mega / 6866x9000 pixelů

Edit: uvozovky a rok vydání ke zpřesnění informace přidán díky příspěvkům pode mnou, díky.

Luky1987

Citace od: Systematik kdy 22.01.2013, 13:27:40
Sken plakátu se všemi SW figy - 5,5 mega / 6866x9000 pixelů
Určitě nejsou to nejsou všichni SW figové, na obrázku jich je 161, já mám ve své skromné SW sbírce zhruba 70% setů za poslední tři roky a mám 157 unikátních figů.
BL jich zná 519...
Ale plakát pěkný ;)

Futurion

Ten plakát je evidentně z roku 2009, takže už krapet zastaralý na to, aby tam byly všichni figové  :)

dani

Já mám raději původní filmovou trilogii, takže tu i sbírám. Nová trilogie je sice taky super, ale už to prostě není ono. A CLONE WARS vyloženě nemusím, protože mi to spíše přijde jako superakční pohádkové epizodky pro děti.