CZ Pixmania - Akce na 10218 a 10193 do 26.2.

Založil Shadowinek, 23.02.2012, 13:51:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Shadowinek


mesje

To iste aj pre slovakov.... takze kto by sa chcel pridat, nech mi napise.

Darth

#2
Přidal bych i 10220 VW T1 Camper za 1968 Kč a 10215 Obiho Starfighter za 1833 Kč, 10212 Imperial Shuttle je také za příznivější cenu než na Lego Shopu (za 6619 Kč).

Pokud by někdo chtěl jít do Executora, najděte si ho na heureka.cz a z odkazu jděte na pixmanii, přidá vám to kupón na slevu 150 Kč (nic moc, ale je to alespoň malý příspěvek na poštovné).

EDIT: Ona se tam dá najít spousta setů s docela slušnou slevou, třeba Pharaoh Quest pyramida za 1627 Kč, ale i další. Vysoké poštovné sice tu výhodu smazává pokud objednáváte jeden set, ale při více setech už se to vyplatí.

mesje

Ten Volkswagen sa tam ale objavil len na chvilu a potom zmizol, neviem ci aj v ceskej edicii stranky to takto skace, ale u nas sa toto stalo.

Darth

Já dám vyhledat všechno Lego a pak si seřadit od nejdražších, tam jsou ty nejzajímavější sety. Tam je Camper stabilně, možná vyskakuje jen z těch cenových akcí, ale cena u něj je stabilní.

mesje

u nas to nie je ani ked to das zoradit, ani ked to das vyhladavat podla cisla... Cca minutu tam bol :-) Mozno vsetko presunuli na cesku diviziu :-)

Darth

#6
Mimochodem, ten kód UCZ150 se zadává až při placení, takže by měl teoreticky fungovat na jakýkoli nákup.

mesje

Aky kod? na pixmania.sk ziadny kod nie je vidno... a je otazne, ci bude platit aj na ine tovary, ak len niektore su v zlave.

Darth

#8
Já ho tam našel úplně normálně:

http://www.pixmania.sk/sk/sk/11535131/art/lego/prestige-volkswagen-t1-ca.html

Mě to ten kód nahodilo, jen když jsem dal vyhledávat na heureka.cz, která srovnává ceny na jednotlivých obchodech (aby to tam bylo asi nižší). Jinak než z podobného vyhledávacího enginu se asi na tu slevu nedostaneš. Ale funguje, pro CZ určitě (objednal jsem 10221 a 10220, poštovné vyšlo na 353 Kč, mínus 150 Kč sleva - na víc bohužel na kartě nemám prašule).

EDIT: Koukám, že na české Pixmanii není 10217 Diagon Alley a na SK ano.

EDIT 2: Tak ze slovenské Heureky při přechodu na Pixmanii se žádná sleva neobjeví.

votrelec


Darth


pasin11

Kolem 20hod budu dělat objednávku za 10-20.000,- do Prahy, kdyby se chtěl někdo přidat dejte vědět. Poštovné bych rozdělil poměrně k ceně objednávky. Osobní předání nejlépe na PRAZE 8.

votrelec


kilhor

Nevite jestli to posilaji odnekud z ciziny a tim padem se bude platit clo?

votrelec

Nie, je to posielane v ramci EU z Nemecka (Francuzka).

Hana129

Posílají to z Francie clo se neplatí.
Pixmania není v ČR zaregistrována jako plátce DPH, i když na stránkách uvádějí cenu v četně DPH, ale tu platíte a podporujete Francii   ;)

honzicek22

Nechystá se na objednávku někdo z Ostravy a okolí ?

juraj

A nahodou niekto z Bratislavy nebude robit objednavku?

mesje

Citace od: juraj kdy 23.02.2012, 21:33:35
A nahodou niekto z Bratislavy nebude robit objednavku?

jaaaj, neskoro sa ozyvas, uz som ju urobil... treba rychlo reagovat, ta akcia je casovo obmedzena, plus tu je kopu drakov, co toho hned vela nakupi aj do BL obchodov...

juraj

ja som to videl uz vcera, ale nevedel som o vyske postovneho a o bonusoch. Taktiez ma v praci nenapadlo organizovat spolocny obchod :) (aspon som usetril 200e)

mesje

Poštovne pixmaniu predražuje, preto sa oplatia väčšie objednavky, resp. delba s inymi - ono totiž ten narast poštovneho nejde aritmeticky hore podla poctu setov...

duro

Citace od: juraj kdy 23.02.2012, 22:03:02
ja som to videl uz vcera, ale nevedel som o vyske postovneho a o bonusoch. Taktiez ma v praci nenapadlo organizovat spolocny obchod :) (aspon som usetril 200e)
Ja by som sa pridal , iba 1ks 10193 .Som z bratislavy .

Darth

#22
Tak předražuje - jde to z Francie, nebo z nějakého jejich skladu v Německu. I z Lego shopu je poštovné 400 Kč. Jde to DPDčkem a ne rozbíječi krabic, Českou poštou. Jen poštovné není odstupňováno, 353 Kč člověk platí ať objedná menší set nebo větší, či více setů. Mě 10221 + 10220 stálo poštovné 353 Kč. Dříve mě 5x Village Mill Raid, 6xBlacksmith a 1x Queen Ann stálo také poštovné 353 Kč

Bohužel jsem využil jen slevový kód na 150 Kč, i když bych měl nárok na ten větší, 350 Kč (bohužel jsem o něm při objednávání nevěděl), takže bych měl poštovné zadarmo.

mesje

Tak ano, postovne byva kde tade, ale clovek kalkuluje aj s tym, ze to moze niekde kupit s osobnym odberom, zavisi od typu setu ci je realne, ze sa objavi...
Idealne je v tej pixmanie je to ze to postovne pomaly rastie, cize ked sa urobi objednavka viacerych ludi, tak postovne len malinko stupne, ale deli sa potom medzi viacerych...

Friend

Ak chce ešte niekto z BA alebo okolia objednávať niečo, tak mi dajte vedieť - zajtra sa budem rozhodovať či urobím veľký nákup alebo nie. Zatiaľ nič negarantujem, ale ak napíšete nič tým nepokazíte. Prosím napíšte čísla setov a počty, aby som vedel.

Shadowinek

Pixmania plánuje do budoucna vytvořit i sklad v ČR (horizont 1-2 roky), tak to pak s tím poštovným bude o něco lepší :)

Hana129

Citace od: Darth kdy 23.02.2012, 22:11:47
Jde to DPDčkem a ne rozbíječi krabic, Českou poštou.

Tak zrovna z Pixmánie, i když jsem brala jen 2* přišly krabice nejvíc rozbité! Obrovský nepevný karton - otevřený. Naštěstí sety tam byly, i když krabice nebyly úplně ve 100% stavu.



votrelec

Rozbite krabice z pixmanie chodia vtedy, ked tie lega maju rozne velkosti, vobec nedavaju medzitym daku vypln. Ak kupujem velke sety, ktore maju standardny jeden rozmer, tak to pride zabalene v original lego krabici.

Darth

Když mi ke každé krabici dali jiné tracking číslo DPD, tak předpokládám, že to poslali zvlášť. Tzn. alespoň Executor by snad měl být v origo Lego krabici, je to dost velký cvalík.

Máte někdo zkušenosti, kdy se začne zobrazovat na DPDčku pozice balíku? Pixmania píše, že odesláno 23.2., ale DPD k ani jednomu tracking číslu zatím nedává žádné informace.

QuiGon

Tak dnes už VW Camper za běžnou cenu. Každopádně to teď budu kontrolovat častěji, ať neprošvihnu nějakou zajímavou cenu na SW sety.