Vlastní seznam dílů

Založil ass, 31.03.2006, 15:20:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

ass

Nainstaloval jsem si CAD a chci si v něm postavit 10144, ale návod nemám a tak bych si potřeboval udělat svůj vlastní seznam součástek ve správnejch barvách podle peeronu, aby se mi líp stavělo. Jde to? Jako abych tam místo knihovny všech dílů měl pouze díly co si vyberu a to ještě v omezeným množství a v různejch barvách.
Díky

betakaroten

Nejde to. Podobný nápad se probíral i na Lugnetu a došli k závěru, že to není možné. Nanejvýš si můžeš některé díly dát mezi "oblíbené", ale jenom díly. Počet a barva jsou neomezené.

ass

OK, díky, tak snad to nějak dám dohromady i bez toho  :).

Jindroush

No imo by nemusel bejt problém vygenerovat DAT, který by obsahoval potřebný součástky ve správných počtech a barvách a jen by sis je pak 'natahal' na správný místa.

Otázka je samozřejmě v tom, zda by to nebyl větší opruz než takhle  ;D
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

ass

Ještě mám jeden problém: Nějak sem si rozhodil střed modelu a v 3D okně se mi to rotuje podle nějakýho vzdálenýho bodu. Zkoušel jsem měnit rotation point, ale to jsem zjistil že je jenom na otáčení ve stavěcích oknech. Jak se to dá nastavit, aby se to točilo podle těžiště (všude)?

betakaroten

Podle mě se točí ve všech oknech stejně, i v 3D. Celý model nebo submodel se otáčí (pokud není určeno jinak) podle středu první součástky, takže se změnou rotačního středu se nemusíš piplat.

První pomoc: vyber vše a posuň střed modelu do bodu [0,0,0] alespoň přibližně.

ass