Brušperk - výstava 4.11.2023

Založil Kuba, 05.11.2023, 10:35:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Kuba

Tuto sobotu 4.11.2023 proběhla v Brušperku (cca 3tisícové městečko) malá výstava, na kterou jsem kývl na základě podnětu známých z jejich zastupitelstva z tohoto malého města.
Vstupné pro lidi bylo zdarma (s námi vystavujícími se obec vyrovná důstojným příspěvkem samostatně), s minimální reklamou přišlo snad půl městečka a návštěvnost se za ten den pohybovala okolo 1000 lidí (měli tam člověka, který to čárkoval k vůli nosnosti podlahy, a v salónku nikdy nesmělo být více než 90 lidí :) ).
Trochu nás podceňovali, mysleli si, že přivezeme pár stolů lega se stavebnicemi z pultu obchodů, a na výstavu přijde do 200lidí.
O to větší to pro ně bylo překvapení, co jsme vše přivezli a jaká byla vysoká návštěvnost. Ještě cca800lidí, a trhli bychom prý i jejich největší akci, Den města Brušperk, kde hraje každoročně vždy nějaký vybraný slavnější interpret/ti.  >:D

Jsou na tolik nadšení, že příští rok by to chtěli zopakovat. Za podpory obce a spolku SDH jsou ochotní propůjčit větší prostory, cca třikrát větší a přízemní, s větší reklamou a s přiměřeným vstupným. Nejsem proti, každopádně musí být pak zájem i z řad kostkařů. Protože na severní Moravě už toho máme celkem dost.

Omlouvám se, že jsem to tu neprezentoval předem, ale bral jsem to spíše za výstavu, typu jedu někde ukázat lego,  než jako regulérní výstavu. Ale možná tu máme viz. výše potencionál o něco většího do budoucna.

Děkuji Borunovi, Samymu405, Kladovec a Borekity za podporu a účast.


Kuba

další foto

Eddie

Tak to doufám, že příští rok budu mít volno a budu se moct přijet podívat :) Jen škoda, že jsem o tom nevěděl letos, ten tvůj hrad bych si velice rád prohlédl osobně :) Jinak paráda, jsem rád že se stále dělají byť i menší výstavy a že přitahují lidi..
Víc stavitel, sběratel a kecal (nejvíce), než vystavovatel..