Aktuální info

Založil peki, 17.04.2014, 07:17:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki


peki

Žádám o kontrolu seznamu ubytování na bourání v tomto vláknu na začátku.  pokud něco nesedí pište rovnou tam. Sem ne, proto toto vlákno dočasně zamknu.

Žádám zejména ty kteří nepřijedou o informaci kdo odveze jejich MOC. Pokud jste mi psali SZ napište to znovu do toho vlákna. Těžko to dohledám.

Prosím dále kolegy ze Slovenska jestli jsou domluveni na společném odvozu (vzpomínám si že mi nějaké moduláry přišly i pro přepravní službě).

Znovu upozorňuji na výstavu v Lanškrouně od 31.1.2015, vaše MOC je možné přepravit k Mirkovi a tam dočasně uložit (stejně jako když jsme loni odváželi věci na výstavu do Berouna).

Kdo není na seznamu ubytovaných s tím se zatím nepočítá, nemusí být místo. Byl jsem požádán o dodání seznamu v předstihu.

peki

#62
Ubytovaní bude v bungalovech kobylnice (lipno point).. kliče budou v pátek u peki. Ve čtvrtek na recepci nového hotelu na začátku parkoviště lp.

Společenský večer v pátek od 21:00 program upřesním (odměny,aukce atd.)

peki


peki

Vyzvednutí gravírovaných kostek u peki, pokud chcete aby vám někdo kostky vzal domluvte se spolu nepište mi SZ nebudu na netu.