1. Train Trial

Založil TomG, 19.06.2006, 09:58:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomG

Vzhledem k tomu, že k postaveni funkční lokomotivy vám stačí jeden 9V vlakový motorek (případně upravený 12V), což předpokládám už leckdo má.

Takže bych chtěl vyhlásit První kolo Train trialu.

Konat se bude v pražské lego hospodě. V které přesně bude upřesněno, ale předběžně té příští, pokud se bude konat až po prázdninách. Podmínkou konání Train trialu je aspoň  dva účastníci v jedné kategorii.

1. Kategorie - Train MOC

Soutěž o nejpovedenější vlastní lokomotivu. Hodnotí se vzhled (tvarová věrnost předloze, pokud je podle předlohy, barevná sladěnost) a samozřejmě funkčnost. Tzn. že jezdí a případně i svítí. Za vše budou body, plus hlasovaní všech přítomných za vzhled. 
Maximální šířka je 6 studů, minimální výška 8 bricků a maximální délka 36 studů.
Počítá se i variace na originální lego set, pokud nemáte dost dílků na vlastní stroj, ale musí být viditelné, že je tam nějaká vaše úprava/změna/rozšíření atd. Když tak dodat předem fotky či popis jestli je to ještě v normě či ne.

2. Kategorie - Train ride

Soutěž jízdních vlastností vašich lokomotiv. Jízda na rychlost po jednoduché i složitější trati a testování jestli lokomotiva nevypadá z tratě při vyšší rychlosti. Lokomotiva, která bude i dobře vypadat dostane body navíc, aby to nebyla soutěž jen upravených nevzhledných speciálů.

3. Kategorie - Train MOC online

Platí stejná pravidla jako pro první kategorii, jen bude probíhat na kostky.org pro ty co se nemohou/nechtějí zúčastnit soutěže v designu. Jen se nehodnotí jízdní vlastnosti. Bude třeba dodat fotky (i jak to svítí a jak je to rozebrané, ať je vidět vyřešení osvětlení).

Během souteže není možné provádět modifikace lokomotiv. Pro každou katogorii je možné mít jinou lokomotivu. V každé kategorii je možné mít pouze dvě soutěžní lokomotivy. Rozdílné pro danou kategorii.
Další podmínky či kategorie budou ještě dopřesněny.

Diskuzi k pravidlům směrovat sem http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=6292
Only the best can survive.