BDP Series 3

Založil JohnyKov, 12.10.2023, 19:13:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JohnyKov

Ahoj,

chtěl bych se podělit o můj model v právě probíhajícím Bricklink designer programu 3, komu by se můj model líbil, budu moc rád za podporu, která by model přiblížila k oficiálně vydanému setu :-)
Moc díky!

https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/1157/Winter-cable-car

Fricoolinek

Bohužel bych byl k tomu trochu skeptický stran toho, co to má představovat. Jeden pilíř kde uprostřed sjezdovky, nikoliv dolní/horní stanici, která by přecijen působila uceleněji (samo

rainfall

Caute, poradilo sa Vam niekomu objednat dnesny BDP?  :o  8)
Mne po 30min dovolilo spravit objednavky, ale vsetko mi zrusili.
Pricom este ted vidim, ze su dostupne sety na BDP strankach a nie je to vypredane.
910033 Staré vlakové depo
910031 Obchod v městečku
910030 Stánek s občerstvením

Velke sklamanie a nervy mam, zajtra volam do LEGO. Strasne, ze im to nejde!
LZ

Pool

Citace od: rainfall kdy 07.02.2024, 21:13:43Caute, poradilo sa Vam niekomu objednat dnesny BDP?  :o  8)
Mne po 30min dovolilo spravit objednavky, ale vsetko mi zrusili.
Pricom este ted vidim, ze su dostupne sety na BDP strankach a nie je to vypredane.
910033 Staré vlakové depo
910031 Obchod v městečku
910030 Stánek s občerstvením

Velke sklamanie a nervy mam, zajtra volam do LEGO. Strasne, ze im to nejde!


Nic mě tam nezaujalo, takže neobjednávám. Ale jestli to bude jako minule, tak musíš mít na to dost prachů na kreditce, jinak by to pak vysvětlovalo to zrušení. Minule mi na to zablokovali prachy hned, pak je snad pustili za nějaký čas a nakonec je odečetli až při odeslání, což bylo snad za rok :(. Šílené to hlídat :-\

STARHAWK

Podarilo sa objednat 2ks Falcon hradu, zatial evidujem len maily, ze objednavku prijali a druhy ze to nemaju skladom co je logicke a ze to bude dlhsie trvat co je tiez logicke

Ale ano, prvu skoro pol hodku to poriadne neslo a az potom to preslo, chvilu sm cakal aj na SMS z platobneho portalu.

Hrad sa vypredal behom 3h co som pozoroval. Ine veci by som musel brat cisto len na predaj, co som nechcel. Hrad aj keby som ten druhy kus nepredal kvoli nejakej ekonomickej krize, tak sa nebudem hnevat, tak som si dovolil zobrat rovno 2ks.

rainfall

#5
STARHAWK ano mas pravdu, ten hrad bol hned prec, je po nom hlad pretoze mal aj dobre recenzie a je hodne hratelny, ten designer mal aj dobre promo na sietach a Solid Brix spravil aj fajn review. Uvidime, co sa dnes este dozviem a ako to nakoniec bude s tymi objednavkami. A mas to prosim Ta v akom stave?
Vsimol som si, ze to strieda stavy
Zpracovava se
Čeká se na nové zásoby
Zruseno


Ak, sa toho hradu budes chciet zbavit, tak mi daj vediet, urcite sa dohodneme. Pocitam, ze pod 12k ho nekupim ani v lete..

Pool jasne, ze tam mam prachy aj limity nastavene. :)
Objednavku ani nevytvori ked platba neprebehne. Prostriedky sa blokuju kvoli fundraisingu na kartu tyzden, viaic nemozu a pak to vratia. Ano, dodavku pisu 1jula 2024, takze za 5 mes pri odosielani sa to az odcita.

Vdaka pani!
LZ

Anatyt

Všetky tie veci sa dajú postaviť aj bez toho, aby za to človek dával tie brutálne prachy. Sú to MOCy! To rovno môžete kúpiť návody na Rebrickable za pár šušňov a kopec potrebných dielov už budete mať aj doma. A ešte podporíte chalanov ako PsychoWard666 a pod.
V inej téme ste sa niektorí sťažovali na to, že Lego kúpilo BL. Tak tu máte odpoveď - dokážu na tom zarobiť ešte aj predajom MOCov. Áno, majú na to IDEAS, ale prečo nezarobiť na podobnom projekte 2x ?

Frco

Uz vidim ako ludia budu nakupovat dieliky z Bricklinku aby si to poskladali. Mozno par percent a aj to LEN AFOLovia. Vacsina ludi je pohodlnych a sa na to vyseru. Proste si to kupia pekne zabalene v krabici, s ocislovanymi sackami a tak si to pojdu poskladat.
Nehovoriac o mamickach ktore to budu neskor kupovat svojim detom, hej hej, uz vidim ako si ta mamicka vytvori wanted list na BL a bude kupovat dieliky aby usetrila v konecnom dosledku kolko? 100 eur? 200 eur?

Ja hlavne co pozorujem tak aj obycajne dieliky na Bricklinku stoja pomerne dost. A taketo vyskladavanie si setov je naozaj o tom, ze zabijes dost casu s tym a usetris zdaleka nie polovicu.

Anatyt

Áno, tu máš MOC pekne zabalený a máš k nemu všetko čo potrebuješ. Mamičky vynechajme, toto niesú mamičkovské sety. Kopec staviteľov má ale dosť dielov doma v zásobe a nepotrebuje vyvaliť 300 klackov za MOC v krabici. Odhliadnúc od toho ako tu čítam, tak väčšina záujemcov sa k tomu ani nedostala.

Frco

Ver tomu ze su bohate mamicky, ktore to neskor detom kupia. Ale ano, uznavam ze takych je a bude malo.

Ten hrad ma rovnych 4000 dielikov. Fakt sa tu mozeme potom stretnut ked bude k dispozicii navod a zoznam dielikov, ze ako "lahko" sa da vyskladat a kolko na tom usetris  :) 
V porovnani s tou oficialnou cenou.
Ja si trufnem odhadnut, ze neusetris ani 100 eur.