DREAMZzz

Založil Anatyt, 02.05.2023, 15:28:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt


Drobuliatko

Tak toto je docela dobry zahul! :D

ditetemnaporad

Citace od: milanv kdy 02.05.2023, 16:10:05V porovnání s tím jsou tyhle sety naprosto srovnatelné, takže za mě pohoda...
No a navíc už teď tam vidím nějaké zajímavé dílky :-)

Souhlas. I když zrovna tento set mi nejvíc evokuje situaci, když Nexo Knights sní o Monkie Kidovi. Každopádně doufám, že to bude mít jako téma i nějaký hlubší koncept a spojitost. Aha, už to vidím "Watch series online".

milanv

Citace od: ditetemnaporad kdy 02.05.2023, 16:14:13I když zrovna tento set mi nejvíc evokuje situaci, když Nexo Knights sní o Monkie Kidovi.
Jo, jasně, to asi lidem z našeho kulturního prostoru přijde divné - mě okamžitě taky naskočili japonští roboti atp. Toho divného robokrálika bych si nekoupil a když by ho po mně chtělo dítě, musel bych se utěšovat právě těma vzpomínkama na vlastní dětství, co jsme taky "museli" mít :) Ale na bricksetu mají obrázky víc setů z této řady a další jsou zase úplně jiné, takže mi to přijde OK. A dobře bláznivé, něco i pohádkové - prostě snové.
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Mne to pripomína Time Cruisers. ;D Dobré na dieliky!

Vasyk

Mě se to líbí, hodně nových dílků v různých barvách. Určitě si nějaký pořídím.

Fricoolinek

Mi to připadá na první pohled jak řada, která je odsouzená k neúspěchu. Za čas si řekneme.

Tomik

Mně toto téma zatím oslovilo jen tím, že každý set má i nějaký alternativní model nebo alespoň modifikaci hlavního modelu. Nejvíce mi to připomnělo sety z prvního LEGO Movie, kde byla vždy nějaká normální věc (např. zmrzlinové auto) a potom šílená přestavba (zmrzlinové dělostřelectvo). Z dosud zveřejněných setů si nepořídím nic a nejvíc se mi líbí asi tento krokodýl:

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Citace od: Tomik kdy 03.05.2023, 08:32:13Mně toto téma zatím oslovilo jen tím, že každý set má i nějaký alternativní model nebo alespoň modifikaci hlavního modelu. Nejvíce mi to připomnělo sety z prvního LEGO Movie, kde byla vždy nějaká normální věc (např. zmrzlinové auto) a potom šílená přestavba (zmrzlinové dělostřelectvo).
Mě to nejdřív přišlo divné, ale pak jsem na to koukl podruhé a dost jsem změnil názor. Taky mi to připomíná LEGO Movie, a to v dobrém slova smyslu: oslava totálně svobodné kreativity. Spousta alternativních modelů, nebojí se šílených nápadů, používají kostky napříč "žánry"... Trochu nadneseně, ale myslím, že dost přesně, bych to mohl popsat slovy: "Klidně nabodnou pneumatiku od traktoru na růžovou rtěnku a postaví tak narozeninový dort". A to je v dnešní době tak vzácné a potřebné, v záplavě těch superdokonalých jednoúčelových stavebnic, které rodiče zakazují dětem přestavět na něco jiného ("Víš, kolik to stálo?! Hned to vrať na poličku." - kolikrát jsem to slyšel na našich výstavách od rodičů dětí?).
Pán na Žlutém hradě

Hardegon

Velký šílenství, ale těším se na to. Pokud nám tahle serie dá jen zajímavé díly v nových barvách, tak už to je dost.

A některé sety jsou roztomilé i docela povedené. Šílené, ale jak píše Milan, tak jsou "oslava svobodné kreativity". To mě baví.

poMOCník

Mně se líbí ta trysková žralokoloď se znakem Saurona.


Nové dílky vítám, zaujal mě velký list, co má ten pták na křídlech

milanv

Citace od: poMOCník kdy 03.05.2023, 10:39:25Nové dílky vítám, zaujal mě velký list, co má ten pták na křídlech
A dobré je, že je ten list v různých setech pro 2023, a v několika barvách včetně Tan a nějaké zelené.
Pán na Žlutém hradě

STARHAWK

Citace od: Anatyt kdy 02.05.2023, 17:31:42Mne to pripomína Time Cruisers. ;D Dobré na dieliky!

presne na to tie sety  pouzijem. Zaporaci dobry dizajn. Kopu magentovych suciastok co sa mi hodi na friends drakov.

wynnova

Na první pohled mě Dreamzzz neuchvátilo..ale zato na ten druhý....je to ulítlé, ale některé sety tak hezky ulítlé.

Tento set je perfektní.
nové dílky jako duhové transparent vlasy, fialové vlasy, palm prohnuté listy, zelené špice (v jiných setech i jiné barvy), ocáskovité díly..to je jen třešnička na dortu.

Pro děti (alespoň) ty naše to bude pecka.

Výstřižek.JPG

Strider

#14
Tohle děti rychle omrzí. Nálož barev tříští předmět a unavuje mysl. Beru to jako oslavu fragmentace.

STARHAWK

Serial az taky zly nebol, dalo sa to pozerat. Ked bude cas, mozno skusim pustit aj babam. Ninjago napr ich celkom bavilo.

starbuilder

Podle mě je DREAMZzz poměrně zajímavé. Sety jsou celkem neobvyklé, ale neřekl bych, že šílené a přináší vcelku originální stavby s tím, že ta možnost menší či větší "přestavby" je podle mě skvělá. Postavy jsou po designové stránce opravdu povedené (speciálně Král nočních můr) a třeba i barevné schéma fialové a černé pro záporáky vypadá v setech skvěle.
Co se týče seriálu, tak ten prvních několik epizod výborně představuje nový svět, bohužel postupem času je tam více řekněme "vedlejších" epizod, které sice rozšiřují obzory světa snů, ale jsou často poměrně jednolité nebo ne moc zajímavé. Místy je seriál každopádně vtipný a přináší pár pěkných odkazů na Ninjago či Pána prstenů. Nejlepší jsou prostě první epizody, které mají nápady a pak ještě 14. epizoda, na které je vidět více snahy. Na to, že první řada má 20 epizod, tak s tím mohli dokázat více.
Postavy jsou designově zajímavé, ale po charakterové stránce ne tak výrazné jako třeba nindžové z Ninjago seriálu. Postav je tu ale dost a myslím, že po nějaké době si možná každý dokáže najít svou oblíbenou. Zvláště charakterově nevýrazní jsou ale záporáci, což je velká škoda.
Celkově těžko říct jestli to přežije, ale oproti Hidden Side je tu mnohem více prostoru pro seriál, což je super, styl epizod není tak repetitivní jako v Nexo Knights a narozdíl třeba od Chimy, která byla podle mě o kousek lepší než tento seriál to zase má výhodu v tom, že DREAMZzz je dost přístupné jak pro kluky, tak pro holky, což tomu dává mnohem větší potenciální fanouškovské publikum, navíc se to LEGO společnosti celkem dařilo promovat na různých místech.