Technic 2023

Založil Tomik, 29.08.2022, 16:57:06

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Celá tá cesta Lega cez mobilné aplikácie je podľa mňa fail. Lego má byť o STAVANÍ, o ukážke FUNKČNOSTÍ v Technicu. A to všetko sa dá dosiahnúť bez toho nasilu spájania s mobilmi. Chápem, že chcú zachytiť vlnu "všetko cez mobil", ale v prípade Lego stavebnice to podľa mňa fakt nie je nutné.
AUDI je vydarený model, odpruženie, motor, všetko sa dalo krásne ukázať bez použitia mobilov. A vyšlo by to aj lacnejšie.

Michal Moučka

Tak se stavěním Audi mám stejnou zkušenost. Aktualizace firmware je v pohodě, ale ta kalibrace, která se nepovede na první pokus, to je docela ostuda. Ovládání jízdy na mobilu je opravdu děs. Taky mne tento směr Lega ovládáním přes mobil docela zklamal. Nepatřím k lidem, kteří s mobilem vyrostli, spíš je to pro mne utrpení. Jinak je ale Audi super set.

milanv

Technic Trains s jeřábem

Úplnou náhodou nám včera padlo oko na tento kanál a v něm na video "Řešení dopravního incidentu".

V prvé řadě je zajímavý celý ten jeho systém vlastních vlakových kolejí s výbavou kolem (výhybky, jezdící most apod.), napojování vagónů apod. A to z klasických základních kostek, koleček, gumiček...

No a jako bonus k naší debatě o novém LEGO jeřábu za 17000 je tady vlakový jeřáb ze základních kostek a hlavně s dalšími mechanismy okolo - přesně ty, co jsem na ně myslel, jak udělat hraní s jeřábem zábavnější: přídavná závaží dálkově posouvaná, dvojí hák na delší náklady, všechno dálkově ovládané...
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

Lego by mohlo vydať nejaký samolepkový update k dnešnému víťazstvu. ;)