Hedám Lego obchod v Praze

Založil DarrickCZ, 29.03.2024, 13:42:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

DarrickCZ

Lidi prosím je někde v Praze obchod který prodává Lego kostky případně figurky či sety z 1989-1997? Něco jsem našel ale není to co hledám, samostatné kostky tam neměli, pochybuji že něco bude v Muzeu lega. Případně jestli je někde kamenný ochod z Bricklink.

Colonel32

Existuje nějaký zásadní důvod, proč je potřeba, aby to byl kamenný obchod?


Jaky


DarrickCZ

 :( Tak hrabárna neprojde nemají otevřeno, pochybuji že budou mít otevřeno na velikonoční pondělí. No jestli existuje něco jiného než kamený obchod kde příjdu a můžu si najít či vybrat kostky tak sem s tím.

Chairudo

Kamenný obchod s 25-35 let starými sety a dílky? To zní hodněnereálně, otázka je co konkrétně hledáš.
Proč nejdeš na bricklink? Tam je všechno "skoro"  ;D
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

DarrickCZ

hledám piráty, ale nikdo nemá všechny figurky pohromadě, na aukru sety prodavájí teď s jinýma figurkama a dokonce novýma kostkama (což by tak nevadilo ale prodávájí je v jíné barvě). Takoví obchod je v kanadě Brickbin. ASsi ty figurky budu muset objednat z německa nějaký týpek tam má šílené množství snad všech figurek ale doprava je kolem 20 eur

Anatyt

Kamenný obchod fakt nehladaj. To je zabíjanie času. Ak niekde nájdeš čo hladáš, tak cez internet.

Colonel32

Obávám se, že pokud by u nás někdo měl obchod, jaký si představuješ, tak si jeho existenci stejně nechá zaplatit ve vyšších než internetových cenách a těch 20e, které teď vypadají jako nepřekonatelná překážka, bys mu dal stejně, v podobě vyšší ceny dílů a figurek.

Doporučuju udělat si v podobě Bricklinkového wanted-listu seznam věcí, o které máš zájem, a pak hledat vhodný poměr mězi tím, jak velkou část tvé poptávky nějaký obchod pokryje, a jaké má ceny. Pokud najdeš obchod, se kterým budeš spokojený, můžeš taky tady na fóru zkusit zorganizovat hromadný nákup, jestli se přidá někdo další, můžete si poštovné rozdělit.