LEGO Club v ČR

Založil Archaon, 19.03.2013, 19:06:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

germik

Je doma... Jen teda k němu taky mohli přibalit katalog :( >:D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

milanv

Já ti nevím, mě tedy nový katalog moc nenadchnul, tak mi ani tolik nechybí - hned jsem ho věnoval dceři. Ale ono je to asi tím, že se pořád nemůžu zbavit toho úžasného dojmu z vánočního speciálu, a tak pořád podvědomě porovnávám s ním...

Mimochodem ta počítačovost už občas hraničí se srozumitelností, např. u kočky (Creator: Kočka s myší) bych z obrázku v katalogu nedokázal rozhodnout, jestli je černobílá nebo černošedá. (Nový čerstvý zdroj bílých antének by se hodil.)

Ale jeden fór mě fakt dostal, to se musí nechat: komixová bublina u ženské, co volá na hasiče zachraňujícího její kočku. To mě fakt rozesmálo.
Pán na Žlutém hradě

danyboy

Teďka dorazil, vše ok.
O kosmonautovi z MOVIE ani zmínka. :P ::)

Farky_cz

Dnes do Berouna dorazilo dubnové číslo.
Zpět u Lega po třicítce.

danyboy

Ostrava taktéž.
Jsem jediný komu chodí časopis dvakrát?

Zichi

Asi máš radost i za někoho jiného  ;D

Farky_cz

To danyboy2127: Mrkni na zadní stranu. Je tam zákaznické a členské číslo. Pokud jsou na obou výtiscích rozdílná, tak jsi zaregistrován 2x.
Mně osobně přišel jeden výtisk.
Zpět u Lega po třicítce.

Thrawn

Praha taky, ale zajímalo by mně, jak dlouho jim to vydrží... Určitě to stojí celkem slušnou sumu a nevidím tady moc finanční přínos pro ně. Co myslíte?
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

yoshimaka

Čau. Dnes mi dorazil zářijový LEGO Club časopis. Přiznám se, že mě to docela naštvalo, protože dcerka by se docela ráda zúčastnila soutěže s LEGO zahradou a termín odeslání je?.. 30. září 2015. Mediaservis má u mne dost velký vroubek. Máte někdo také podobnou zkušenost?
Lust och fägring stor

Foton

#39
1)Teď mi došlo, že mi po přestěhování nechodí.
   Nevíte kde se dá nastavit nová doručovací adresa? V http://www.lego.com/cs-cz/club/member/ jsem tu možnost nenašel.

2) Aha, tak přes email a jiné zběsilé klikání jsem se dostal na https://wwwsecure.us.lego.com/cs-cz/service/contactus , kde to snad jde. V angličtině.

3) Aha v té stránce tvrdí:
CitaceDid you know that you can change most of the data yourself on LEGO.com/club? Once you've logged into the LEGO ID linked with the Club subscription, click on the minifigure head at the top of the right-hand navigation bar to access the Profile. From there, an email will be sent to you to access the Parent Control Panel. Here you can change the name, date of birth and gender associated with the LEGO Club if necessary. You can also update your address if you've moved, change the language of the magazine and ask for a different version of the magazine.
A na ParentControl Panel zase píšou:
CitaceMůžete kontaktovat náš zákaznický servis zde, kde tyto změny rádi provedou.
což vede na bod 2. Ať žije Hlava 22.

V bodu 2 je také možnost poslat přímo vzkaz. No když na změnu adresy potřebují zaměstnávat lidi, ok.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Johny650

Já to dnes zrovna ráno taky řešil :D volal jsem na linku a Paní změnila :)