Borkovo Technic + Model Team

Založil borek, 10.10.2012, 11:23:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

borek

Trošku starší modely, ale chtěl bych začít pomalu rozšiřovat. Sestavil jsem je po cca 10ti letech co ležely v krabici

Anatyt

Musím pochváliť to, ako si to nafotil. Tá drevenná doska a tehlové pozadie je pekné a decentné! Palec hore.

William


Ondra

#3
A ješte z doby, kdy měly sety duši a byly dělány s láskou.To u dnešních techniců jaksi chybí a model tým mi chybí úplně.

germik

Jojo, krásný sety, sice trochu "kostrbatý"(teda ten technic), ale předloha je poznat dobře, a ta funkčnost! :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Colonel32

#5
Hlavně že jako ikonku máš nový offroad a v podpisu vlak, co ještě ani nevyšel. Ale současné sety "nemají duši a nejsou dělané s láskou"  ::)

P.S. Sety měly

A ano, ten Model Team už se také dávno nedělá:
http://www.bricklink.com/catalogItem.asp?S=10220-1

Ondra

Neslovíčkař, nemám to rád  :-X  :P .Nemyslel jsem všechny sety, ale jen řadu technic cirka od začátku permanentního studless.A netvrdím, že jsou sety špatné jen jim něco k dokonalosti chybí.Možná jim ubližuje i to, že jsou až moc popravdě skutečnosti.A chybí jim ta "dětská" naivita.

Model team už neexistuje, to co si ukázal by do toho šlo zařadit, ale je to občas použitá slepá kolej(Neberu li star wars model team zvaný UCS), uvážím li co model team bylo.
Model team byl, jak už název napovídá "tým" složitých reálných modelů vozidel rozdílných velikostí.Od malých džípu až po tahače.To už dnes neexistuje jako samostatná série...Výjímky občas jsou v řadě creator expert jako sopwith camel, volkswageny, nebo přímo creator střední modely osobních aut(Snad víte o čem mluvím).

borek

díky za pochvaly. Tady ty starší se mi taky líbí víc než většina těch nových. Teď se mi celkem líbí 8109 a taky 8258, takže asi bude jedno pod stromečkem  :)  Snad mi to dcera nezabaví  :D  Ale můj sen bylo vždycky toto http://kejmi85.rajce.idnes.cz/5571/

Ondra

Černou kočku mám také strašne rád, nedávno tu byla možnost si koupit MISB, za vcelku lidovou cenu, uvážím-li stáří a vzácnost setu.Ale řekl jsem si, že není všem dnům konec a lego určitě někdy přijde s něčím podobným.A také je dobré snít a nesnažit se mít každý set, co je k vidění v katalogu  :) .

Colonel32

Ondra má pravdu, díky kostkám máš celkem reálnou šanci si tento sen i splnit.

borek

pár dní zpátky jsem našel zaprášenou krabici a v ní pár kostek, dokonce i s návody, tak jsem hned začal stavět a fotit. Sice jsou zaprášené a fotky nic moc, ale přidám to sem.

Colonel32

No, možná si měl začít tím, že kostky umeješ, a teprve z čistých stavět.