Recenze na 8875 - Knight's Kingdom Siege Tower

Založil Colonel32, 25.12.2005, 00:23:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

njn, čekal pod stromečkem jako prekvápko, no čo se dalo robit, takže jsem se ho rozhodl postavit. (Jako hardcore castlař jsem totiž proti Jajkům a Santisům dost vysazenej, takže sám bych si tento set asi nekoupil) Přísloví sice říká: darovanému koni na zuby nekoukej, ale recenze je recenze, takže to vezmem odzačátku.

http://guide.lugnet.com/set/8875

Po otevření krabice na mě vypadl návod, 2 sáčky dílů a dva obří bajoniklové štíty. Začal jsem tím, že jsem prolistoval návod. Postup je oproti mým oblíbeným 80tým létům dosti zpomalen (stavební kroky jsou příliš rozpitvávany), takže by dle mého názor nebl žádný problém dát do ruky 3letému dítěti. Možná i dvou, pokud už nehlodá díly. ve dvou třetinách návodu je již model postaven, a dalších 8 stránek tvoří komix. Dle mého názoru nedává příliš smysl, ale asi nemám dost bujnou fantazii. A na posledních stránkách návodu je nějaká reklama, na ty velké figurky a na letošní sety.

Následovala stavba. I přez již několikrát nadávaný stínovaný návod se mi podařilo vše postavit bez problémů, ale bylo to pouze díky tomu, že dílů bylo málo, takže v tom byl docela přehled.

Když je dobývací věž postavená, tak zjistíte, že umí tři věci. Jezdit, beranidlovat, (beranidlo se posouva dopředu pomocí technic racku a ozubeneho kolečka) a padací mostovat. Vydržel jsem blbnout cca 5 minut, Airtech claw rig to holt není....

Přesto je však u tohoto setu něco, co nemohu opomenout. Poprvé se mi totiž dostali do ruky Vladekovi škorpioní posluhovači, a musím říct, že jsem jimi nadšen, protože jsou neskutečne úžasně zloučcí. Hlavně mají uplně nádherné obličeje drsných bojovníků, které se hodí do jakýchkoli přileb, ale výřezy do "T" jim seknou asi nejvíce. Jayko má oproti nim tvářičku spíše tak jako přihulený 11letý skejťák, i když pravda je, že když si přikryje obličej hledím, nevypadá až zas tak mizerně.

Trochu mi tedy ještě chybí stará kola, ale je pravda, že ta měla tendenci se snadno lámat, takže využití masivních kulatých brcků celkem chápu.

Hodnocení: Já, 20let, hardcore castle sběratel

+ Škorpióní rytíři
- vše ostatní (hlavně Bajoniklové štíty)

celkové hodnocení 20%

Teoretické hodnocení, být 35ti letá matka s 5ti letým dítětem

+ hratelnost
+ celkem pevná konstrukce
+ jednoduchost návodu (neskýtá žádné záludnosti)
- dítě bude chtít další sety

celkové hodnocení 85%


J_BOB

beranidlovat, padaci mostovat? to vyskusam povedat v skole  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Colonel32


Tadeas

I když je tohle staré téma, neodpustím si připomínku že ty štíty nejsou ''bajoniklové'' ,poněvač se vzadu dají dát na normální bricky.

nukum

Citace od: Tadeas kdy 03.01.2007, 15:01:10
I když je tohle staré téma, neodpustím si připomínku že ty štíty nejsou ''bajoniklové'' ,poněvač se vzadu dají dát na normální bricky.

Tak holt někteří lidé používají slovo bionicle jako synonymum pro hnus...

Jožka7

Dost mě pobavilo to rozdělení hodnocení na 20-tiletého castlaře a 35-tiletou mamku, mimochodem naprosto výstižné. :D ;)
Non nobis, Domine, non nobis, sed Nomini Tuo da Gloriam.