kvalita krabic 2005

Založil chadzi, 27.09.2005, 13:48:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

tak jsem za posleni dobu zakoupil par novych setu a vsiml jsem si ze u nekterych rad (vikingove, novej HP) jsou ty krabice min robustni (tenci karton) a tim padem se vic ohybaji a nici (hlavne u mensich viking setu to je problem) na druhou stranu KK2 jsou furt stejne silny jako driv. nevite nekdo proc to tak delaj? chapal bych kdyby zhorsili kvalitu u vsech jako dusledek uspor, ale ono to je jen u tech vikingu/HP...

Micho

Je možné, že testujú reakciu na kvalitu krabíc v jednej sérii. A na základe odozvy sa buď pustia alebo nepustia do výroby všetkých krabíc v tom tenšom prevedení. Inak kvalita tlače a koncovej úpravy tých krabíc Vikingov je veľmi dobrá. Sú kvalitne lakované a to tiež vytiahne sýtosť farieb.

Mne sa zdá, že aj nové Star Wars má tenšie krabice, nie? (ja ich nezbieram, len čo som pozeral v obchode).

KLF

#2
Tak mozno sa len vracaju ku kvalite krabic z 80tych rokov. ;) Vtedy boli take tensie, dokonca tie mensie mali aj taky ten uchyt na kovove tycky v predajniach. ;) Juuuuj... zlate casy. ;) Heh... keby sa aj setmi vratili do 80tych rokov.. ;) Aspon ako legendy. ;)
Terminated.

chadzi

ja nevim ale ty viking i HP krabice jsou proste tensi - kdyz ji otevres vysypes a pak nasypes zpet (jeste zabaleny dilky), tak to nedrzi tvar a prohyba se. kazdopadne kdyz to porovnam se starsima krabicema kde byly plastic inserty tak je to o nicem. no, snad to legu pomuze udrzet se nad vodou...

chadzi

Citace od: KLF kdy 27.09.2005, 13:57:51
Tak mozno sa len vracaju ku kvalite krabic z 80tych rokov. ;) Vtedy boli take tensie, dokonca tie mensie mali aj taky ten uchyt na kovove tycky v predajniach. ;)


mno ja nevim, ty krabice z 80tych byly pevnejsi, aspon co ja pamatuju

KLF

Citace od: chadzi kdy 27.09.2005, 13:59:43
mno ja nevim, ty krabice z 80tych byly pevnejsi, aspon co ja pamatuju

No neviem, ale urcite boli tensie ako tie co robia teraz z toho tvrdeho kartonu. Tieto nove su ovela kvalitnejsie. Len reku, ci tie o ktorych si Ty pisal sa nepodobaju viac tym z 80tych rokov.
Terminated.

chadzi

no kk2 jsou z tvrdsiho, ale vikingove jsou dost tenky (treba ten set s tou lodkou nebo vlkem)

KLF

Inak ked sme uz u tych krabic - pamatate sa, ze v 80tych rokoch boli niektore (mozno vacsina) LEGOLAND krabic este aj vakuovo zabalena v igelite ? ;)
Terminated.

chadzi

to si nepamatuju pac sem to hned rozerval, ale videl jsem to na netu tusim u postovniho vagonu 7718 (nebo tak nejak)