7246 Minirypadlo - 100% nostalgie

Založil Police collector, 12.02.2005, 18:32:16

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Minirypadlo                                                                                                                                           http://www.lego.com/eng/city/products.asp?id=7246&catid=construct  je první stavbařský set a je moc pěkný ! Ba se nebojím říci že je srovnatelný se slavnou érou starých minisetů z let 80-90 let. Set je samozřejmě velice jednoduchý,postaven byl ani ne za 10 minut. Velice hezky je vyřešena motorová část která opravdu kopíruje soudobá minirypadla. Rovněž obří radlice je interesantní,díky kloubové dvoustudové kostce jej lze nastavovat do několika realisticky působících poloh. Při konstrukci tohoto setu bylo použito velké množství klasických kostek jako jsou jednostudové černé pacičky, černý rám nebo červená hranatá světýlka. Nostalgiky potěší i klasická černá sedačka/židlička která v tomto roce zažívá skutečnou renesanci.  Dílo korunuje nový dělník ve slušivé oranžovomodré kombinéze s tužkou v levé kapse,šedých pracovních rukavicích (dříve u stavbařů nevídaných) a klasické přilbě. Rypadlo disponuje i výbavou v podobě sbíječky a lopaty,na rámu nalezneme majáček. Při stavění tohoto setu na mne zatím nejvíce ze všech nových city dýchla nostalgie zlatého času Legolandu. 100% je zasloužená známka neboť tohle je skutečný návrat old school LEGA jak jej mnozí známe z dětských let.

100% ze 100%

Super ! Super ! nejlepší zatím vydaná lego sada ze série city 2005 - staré známé díly,autentické tvary to vše předurčuje rypadlo mezi takové malé klenoty ze kterých dýchají staré dobré časy LEGOLANDU. 
Terminated.

muzzo

Svatá pravda, akorát

rypadlo



nakladač


KLF

#2
Citace od: Police collector kdy 12.02.2005, 18:32:16Minirypadlo je první stavbařský set a je moc pěkný ! .... <zkráceno> ... Super ! Super ! nejlepší zatím vydaná lego sada ze série city 2005  <zkráceno>

Snad nemyslis TENTO set ?!?!?!?! Ved to je totalna tragedia ! Opisal si to teda v samych superlativoch, ale je to UPLNE nicim nezaujimavy set, na mile vzdialeny od reality (narazka na Tvoj popis detailov). Navyse asi som slepy, ale kde tam je "cerna zidlicka" ?????
Terminated.

Colonel32

jinak, ty zidlicky tam zrejme jsou, navic na te fotce mi ten volant az za autem prijde nejaky podivny, bud je to alternativni model, a nebo neschopnost nekoho v legolandu postavit to spravne

http://www.peeron.com/cgi-bin/invcgis/inv/sets/7246-1?withpics=yes

peter

Citace od: Colonel32 kdy 06.11.2005, 10:01:05
jinak, ty zidlicky tam zrejme jsou ...

No já vám nevím. Teď to mám v roce, ale židličku tu vidím jen jednu :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

taky mi to prijde nelogicke.. asi ten clovek, co oteviral misb, mel v ruce vadnou verzi, kde byl ten dil navic...

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 06.11.2005, 10:28:15
taky mi to prijde nelogicke.. asi ten clovek, co oteviral misb, mel v ruce vadnou verzi, kde byl ten dil navic...
Zřejmě tam bylo více dílů v jiných počtech, nebo to napsal špatně, protože tento díl 4085c Plate 1 x 1 with Clip Vertical - Type 3 tam není 12 x. ::)

cembry

At to je jak to je, tenhle set se mi taky docela libi. Je takovej roztomilej  :)

Hansel

Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)