Alpha tango :)

Založil Police collector, 08.07.2004, 18:13:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 29 Hosté prohlíží toto téma.

Police collector

Možná jsem úchyl ale mě se líbí nový Alpha team.Sice jsem nikdy tuhle sérii nežral ale ty nové kousky jsou extrémně zajímavé - hlavně se mi líbí žihadlo protože je krásně futuristický a jde z něj udělat helikoptéra. Je to možný aby dospělýho chlapa fascinovala hračka pro děti ???! >:D
Terminated.

peter

 ;D jo jo, takovejch nás tu je víc  >:D ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Police collector

Už to mám a je to super. Všem LEGO fanatikum doporučuji !
Terminated.

Mičánek

Já to říkal už před půl rokem, že to bude asi nejlepší série tohoto roku.

Jindroush

Tak to stěží. Nejlepší stavebnice tohoto roku jsou
4506
4507
4508

Tak a teď můžem spustit pořádnej flamewar ;-))))))))
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mičánek

Teď jsi mě fakt rozesmál k slzám. Jako fór to bylo dobré. Je vidět že máš smysl pro humor. To jsi myslel vážně nebo jsi omylem napsal jiná čísla?

Jindroush

Ne, myslel jsem to skutečně vážně. Domnívám se, že Designer Sety spolu s HP, SW, Orient Expedition a Discovery jsou to poslední, co z LEGO zbylo. Prakticky ani nic jinýho nekupuju.
a) se každýmu líbí něco jinýho
b) ono to hodnocení na Lugnetu není někdy úplně od věci
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Mičánek

#7
Citace
a) se každýmu líbí něco jinýho
b) ono to hodnocení na Lugnetu není někdy úplně od věci

Souhlasím s tebou, že každému se líbí něco jiného. Ale nesouhlasím s těmi třemi stavebnicemi. Jsou to jednoduché stavebnice a to by si mohl tvrdit, že kyblíky s kostičkami je ta pravá klasika.  V některých sériích šláplo Lego vedle. Třeba Clitits. Co mají stavebnice společného s takovou hloupostí. Firma chce oslovit i dívčí část populace ale měla zůstat u stavebnic pro holky. Hrozně by mě zajímalo, kolik Lego prodělalo na stavebnicích série Galidor. Syn si s ní hrál asi měsíc a dnes už o ni nezavadí. 

Jindroush

#8
Citace od: Mičánek kdy 10.07.2004, 16:57:56
Souhlasím s tebou, že každému se líbí něco jiného. Ale nesouhlasím s těmi třemi stavebnicemi. Jsou to jednoduché stavebnice a to by si mohl tvrdit, že kyblíky s kostičkami je ta pravá klasika.

Ale já jsem odchovanec takových stavebnic jako je třeba 744. To je IMO totéž v bledě modrým (tedy žlutým ;) ). Já opravdu považuju Designer Sety za LEGO všech leg. Chápu, že se někomu něco nelíbí, ale nechápu, proč to odsuzovat, že je to jednoduché. Já zase nerad všechny ty jednoúčelový součástky a šklebící ksichty. A těch jsou zase Alpha Team (Sports, World City) plný.

Citace
V některých sériích šláplo Lego vedle. Třeba Clitits. Co mají stavebnice společného s takovou hloupostí. Firma chce oslovit i dívčí část populace ale měla zůstat u stavebnic pro holky.

Když už je něco total non-lego, tak je to Bionicle. To je prostě akční figurka, GI Joe s nálepkou LEGO. Totéž platí pro Galidor. Racers. Sports apod. Je to LEGO pro děti, které nechtějí ani LEGO ani stavebnice. A firmě prostě přišlo líto nechat jejich peníze (jejich příbuzných) ležet na ulici.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

peter

Jindroush máš moji plnou podporu ;).
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Adamsith

Myslím si, že Galidor byl velký krok špatným směrem. Naopak clicits - mě nevadí - pokud tak lego získá peníze, aby bylo více klasik sad, proč ne :-)
AT,SW,HP, OE jsou dobré, ale souhlasím i s tím, že letošní design sety jsou vskutku vydařené.
Bionicle jsou bohužel (bohudík?) nesmírně populární, byť to LEGO vlastně není.

gruzinec

Alpha team je naprosto o nicem, fakt se mi nelibi a asi nikdy libit nebude. Souhlasim s Jindroushem, designer sety nemaj chybu, ten T-Rex je naprosto kouzelnej. Clickits taky nejsou spatny, poridil jsem jedne zname co ma malou dcerku mensi sadu a moc se ji to libilo. Jinak tedy jako muj neoblibenejsi set je 4504 coz je Millenium Falcon, fakt lepsi nez to minule...

Police collector

Je pravda že i MF je zrůžovělej ? Jestli jo tak potěš pokec. Lego se pomátlo na rozumu ! Bůůů :'( :'( :'(
Terminated.

Jindroush

Citace od: Police collector kdy 12.07.2004, 23:01:18
Je pravda že i MF je zrůžovělej ? Jestli jo tak potěš pokec. Lego se pomátlo na rozumu ! Bůůů :'( :'( :'(

Yup. Harry Potter, Ferrari a SW jsou určitě růžový. Nejsem si jistej Spidermanem, ale tam zas tolik reálnejch pajďuláků není.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

KLF

No ja neviem... podla mna to, ze zacali mat figurky kvazi realnu farbu pokozky nie je zly napad. Nemozno vsetko NOVE co LEGO spravi zas zatracovat. Oni to avizovali uz dlhsie, ze nebudu len zlte xychtiky. Prave preto, aby vyzerali figurky realnejsie a aby bola moznost zobrazit viacere rasy. Ono hlavne cernosi sa stazovali, ze ta zlta im je nejaka cudzia.. heh.. ;) Bodaj by nie. ;)
Terminated.

Police collector

Fůůůj ! Hanba :(Žlutá byla neutrální a vydržela celou dobu. U LEGA jsou pěkný vymaštěnci když to teď mění-vždyť to fungovalo tak proč -reálný ty minifigurky stejně nikdy nebudou tak co. Ach jo. K  >:D s manegmentem.
Terminated.

KLF

Heh.. ;) Neviem, nemozem suhlasit. ;) Tie zlte neboli skarede, jasne, mne s atiez pacili ! ;) Ale vazne boli o tom uz dlhsie na Lugnete (cca 3 roky dozadu) debaty, PRAVE od americkych cernochov, ze sa nevedia sototoznit s tym, ze su len "biele" figurky. ;) A ako som napisal - podla mna netreba za vsetkym novym co LEGO spravi hladat negativa. Opakujem - mne osobne zlte figurky vobec nevadili a pacili sa mi !! Ale tieto nove tiez nie su skarede. ;)
Terminated.

Adamsith

NENI ZLY NAPAD? Tak proč to nedali buď všem sadám najednou nebo žádné? Takto je tolik chválená spojitost všech sad úplně rozdrbaná a dělí se na filmové licence/ostatní, což je vážně humus.
Proto má spoustu lidí radši LEGO filmové licence než nějaké figurky z LOTRa. Člověk si do toho mohl přidat co chtěl a když si do stavby z filmové licence přidal jinou figurku, tak to vypadalo hezky. Teď? Teďka je to všechno oddělené, což je hnusné.
Doufám, že si brzy uvědomí svoji chybu a vrátí to... což je naivní si myslet.

Leguán

Citace od: Mičánek kdy 10.07.2004, 16:57:56
Třeba Clitits. Co mají stavebnice společného s takovou hloupostí. Firma chce oslovit i dívčí část populace ale měla zůstat u stavebnic pro holky.

Procházel jsem staré diskuse a tohle mě fakt dostalo ;D

Dívčí série Lego Clitits ;D ;D ;D

To byl nechtěný překlep, chtěný vtip, nebo mě neznámá běžně používaná hanlivá přezdívka série Clickits? Ať tak nebo tak, je to dost dobrý!

Pro neangličtináře - najděte si v nějakém dobrém slovníku, co znamenají první čtyři písmenka, a co poslední čtyři písmenka.

Llevelyn

CitaceDívčí série Lego Clitits

;D ;D ;D však dívčí, ne ;)

Růžový xichty jsou nic moc, ale proti gustovi žádný dišputát, jen se to bude zle kombinovat se "žluťáskama". Spíš mi vadí přemíra zlých šklebů ve všech barvách. Kdepak se potom bere v děckách to násilí..he? ???
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))