Duplo set 5480 vadná okenní kostka

Založil paoline, 10.08.2006, 00:38:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

paoline

Koupila jsem set č. 5480 Town Building ve kterém je 6 kusů oken (tuším part no. 2332 Duplo Window Frame). U všech chybí zadní rámeček, který se tam zřejmě vlepuje. Stavebnici mám z e-shopu, ale dívala jsem se na stejný set v kamenném obchodě a tahle kostka tam měla stejnou vadu. Zkoušela jsem volat a mejlovat na Lego Trading s.r.o., ale ani se neobtěžovali odpovědět. Máte někdo s touhle stavebnicí obdobný problém. Kostka se mi v tomhle polotovarovém stavu nezdá vhodná pro batolata od 2 let. :(

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

sam.no

Řekla bych, že to asi jako reklamace neprojde, asi to takhle u některých setů dělají. My měli taky v nějakých duplo setech taková okna. Například v Bořkovi, tam byla okna MdBlue bez té zadní části a LtYellow se zadní části a to najednou v jednom setu. Já to neřešila, dokonce mi vyhovují víc ty bez toho. :)

sam.no

A ještě musím říct, že to není náhoda, je to ve všech setech série(tedy určitě v čr), protože ten set máme 2x a každý kupovaný na jiném konci republiky.

Dickie

taky máme některý okna s rámečkem a některý bez a na hratelnost pro dvacetiměsíční batole to nemá vliv

čili IMHO je to zase to obvyklé "it's not a bug, it's a feature"
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

paoline

Musím trochu polemizovat, mě to prostě přijde blbý. Jako bych si koupila tričko a chyběl jeden rukáv, sice v něm kvůli tomu nezmrznu, ale vypadá to divně. Je úplně jasný, že to dělají jen, aby ušetřili na výrobních nákladech, jak jsem četla v jednom článku z ledna 2005 "Lego šetří, kde se dá". Myslela jsem, že kvalita je jedna z vlastností, kterou se prezentují. Mě tam ten rámeček prostě chybí, zkusila jsem jen tak v prstech stlačit kostku s rámečkem, ani se nehla, ale ta bez něj se docela slušně prohne, určitě bude náchylnější na prasknutí.

Llevelyn

Já bych to reklamovala, pokud mi to vadí, a nenechala se odbýt. O kvalitě nových setů a nových kostek se tu už napsalo dost....ničevó nepodělájem... :(
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))