(Vlastní) You shall not pass!

Založil Kubulus, 21.03.2015, 21:46:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kubulus

Zdravím .

Představuji Vám zde jeden z mých prvních zveřejněných výtvorů. Jedná se o slavný výjev z Pána prstenů. Na můstku v Morii se proti sobě postavili Gandalf s Balrogem.
Hlavním účelem postavy Balroga byla hratelnost, proto je někde na prvním místě pohyblivost před vzhledem. Balrog má tak nastavitelné ruce, nohy, ocas, křídla i hlavu s tlamou. V rukách drží hořící bič a meč.

Více obrázků na:

/https://www.flickr.com/photos/131975834@N02

germik

Já myslím že tvarově se Ti povedl pěkně, možná bych na něj přidal víc plamenů aby trochu vynikl. Bohužel minifig Gandalfa u něj vypadá dost disproporčně - přece jen až o tolik větší Balrog přece jen nebyl. ;D >:D Ale jak říkám, Balrog se mi líbí moc. :)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Kubulus

Děkuji za pochvalu. Bohužel už více plamenů nemám.

Zichi

Tak to je opravdu parádně zvládnutý Balrog :o. Možná bych tomu dodal jenom ten vzhled, doplnil skřety nebo zbytek společenstva utíkajícího pryč, ale to je detail. Skvělá práce.

Mr. Cube

No, tohle potkat, tak zdrhám.  ;D Skvělá práce, jen, jak už bylo zmíněno, bych dodal více plamenů, např. pár těchto na záda:


Šejmus

Tak balrog sám o sobě žádné plameny neměl (krom hořícího biče a očíček). To až když prošel požárem tak se okolo něj obalily. Ergo tvůj model je víceméně správný.
Možná ještě zkus lepší foto za přirozeného světla, tohle se moc leskne. Nebo ho osvětli nějak jinak než bleskem. Třeba odrazem od papíru pomocí silné baterky, možná i na jeden červený pro tu správnou atmosféru?
Fool of a Took!