(Vlastní) Rohanská armáda - projekt

Založil Vasan, 14.02.2013, 15:05:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasan

Citace od: Jean Vallette kdy 23.02.2013, 14:42:54
Paráda! Bude i Éowyn?  :)

No, já pořád doufám, že Éowyn bude vydyná jako oficiální minifig. Ale i když jí vydají, tak se s největší pravděpodobností bude jednat o Éowyn ve zborji, nikoli v civilu.


Takže bych všechny zaujaté chtěl požádat o vytvoření vlastní custom Éowyn. Aby to bylo zajímavější, pojal bych to jako soutěž ve tvorbě custom Éowyn (v civilu).
Pravidla upřesním během týdne, ale už Vám mohu sdělit porotce - Mr. Cube a Izmael10, kterým tímto již v předstihu děkuji.

Vasan

Tak soutěž byla oficiálně vyhlášena! Doufám, že se Vás zúčastní co nejvíce!!

_Beny

Budeš ještě prezentovat Rohanskou jízdu? Rozhodně by bylo na co se těšit. Jedna ze 2 povedených LOTR armád, co jsem tu viděl.

Vasan

Již jsem tu dlouho nebyl, tak jsem si požadavku na jízdu všiml až teď... měl jsem teď mnoho jiných povinností, ale určitě se k tomu chci vrátit, vidím ze někdy má podzim bych mohl prezentovat další fotky..

Vasan

Jak jsem slíbil, tak přidávám další fotky. Mimo jízdních jednotek jsem ještě začlenil nějaké další pěší, které přidávám také. Jelikož mi ještě chybí nějaké dílky, budu přidávat fotky ve dvou vlnách.

Beornings - Muži patřící ke kmeni seveřanů, žijících západně od Mirkwoodu. jejich vůdcem byl Beorn, po jeho smrti jeho syn Grimbeorn. Někteří z jeho kmene odpověděli na volání krále Rohanu a připojili se k němu.


Edoras Noble Riders - Jízdní jednotka složená ze členů dávných rodů z Edorasu.


Riders of the Wold - Střelecká jízda z plání západně od řeky Anduin.


Westfold Mounted Axemen - Muži z westfoldského regionu se vždy specializovali na boj se sekyrami.


Éored Heavy Lancers - Těžká jizdní jednotka složená z nejlepších rohanských jezdců a jádro celé armády.


V příští vlně se ještě můžete těšit nejen na Eastfold Mounted Greatswords a Mounted Swords of West March, ale také na celkovou fotografii celé armády a možná i na něco víc  ;)

_Beny

Pěkné, dobrá volba zařadit figa rytíře z 16. série cmf do Rohanské jízdy  :). Snažil jsem se je sbirat také do armády, když se naskytla příležitost se objevit v nějakém obchodě a nějakého nahmatat  :D.

Těším se na pokračování. A jestli se třeba z toho vyvine i nějaká větší záležitost  8). Držím palce.