(Vlastní) Hrad

Založil tnachti, 01.11.2009, 14:05:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tnachti

Po delší době si dovolím předhodit do jámy lvové další stavbu...

Minule jste mi vytýkali především (1) absenci šikmé hradby (budovy) a (2) slovy autora "zaprasene" kostky - možná to mohlo být "zaprášené"? ;).
Tedy jako správný student jsem se ... moc nezlepšil...a samozřejmě mám hned výmluvu: (1) šikmá stavba se do tohoto půdorysu moc nehodila; (2) měl jsem to v základu rozestavěné už od léta a i přes přikrytí jsem se prachu neubránil.

Jinak mě nešetřete... 

tnachti

Ještě trocha fotek.

Jonas

Pěkné na pohled a díky postupně se zvedajícímu terénu to má určitou dynamiku.
Jonas - Můj Brickshelf

Hardegon

Hrad se mi líbí. Celkem povedený. Jen mi přijde trochu líto toho prostého cimbuří. Všechny komnaty máš se spoustou detailů, ale cimbuří je trochu moc jednoduché.

Co bych chtěl pochválit je začlenění té skály. Moc pěkně zvládnuté.  ;)

(Možná bych ubral fotky tady z tématu. Radši jen pár kvalitních na ochutnání a detaily na BS  :) )

Ryxe

Hrad chválím, je to od minule pěkný krok do předu. moc se mi líbí půdorys celého stavení, vypadá opravdu zajímavě a absence šikmé stěny mi ani nevadí, jen tak dál ;)

gearcs

Hned na první pohled se mi hrad líbil, pěkně nalepené stříšky, jedna na druhou. Je to nejlepší nápad tady mezi hrady za dlouhou dobu. Sice by se tam daly ještě přidat nějaké ty detaily, ale i takto si zasluhuje obdiv  :)

Colonel32

#6
Mně se úplně nelíbí ty vikýře, a studovatost cimbuří.

Siegnord

  Tak já si myslím, že je to hodně luxusní hrad.  :o Líbí se mi ta fanstastická členitost jak v budovách, tak i v detailech (např. fasády) a fakt, že (navzdory) romantickému vzhledu je hrad plně funkční a poskytuje posádce všemožný komfort. Inspiroval mě tvůj způsob stavění hrázděného zdiva.

otaznik

Na můj vkus moc (na první pohled náhodně rozmístěných) vikýřů, hradby se mi naopak líbí.
Celkově to působí velmi hezkým dojmem a je to rozhodně krok vpřed. Jen jsem úplně nerozeznal kola u toho katapultu, či co to je.

maeror

Stavba je to pěkná, připojuji se k výše uvedených pochvalám.

A co se nějaké té výtky týká (z toho, co tu ještě nepadlo) - moc se mi nezdají ty přechody ze skály do hradu, v nichž je mezi skálou a zdí použitá zelená barva. Pokud jsou skály porostlé před hradem, je to OK (ostatně terén jako takový máš jinak zpracovaný hezky), ale přechod ze zelené přímo do stavby mi prostě nesedne, hlavně na zadní straně je to na můj vkus až příliš markantní. Vím, že stěny mohou být porostlé mechem, ale stejně se mi to prostě nezdá.

germik

No tak podle mě je to dobré, hrázdění jsi zvládnul docela pěkně, jen mi tam nesedí ty (asi?) 2 skleněná okna, a možná by bylo pěkné tu jednolitou světle šedou trochu rozbít přidáním tmavě šedé (jen tu a tam jeden brick 1x1 nebo 2x1)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

grohl

Oproti předchozí stavbě obrovský pokrok. Pokud se budeš takhle zlepšovat i nadále, máme se na co těšit.