8399 - Space Police K9-Bot (Space Police III)

Založil Vlada, 12.09.2009, 15:12:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vlada

CHARAKTERISTIKA SETU 8399

Kategorie: Lego Space - Space Police III
Rok vydání: 2009
Počet dílů: 22
Minifig: 1
Dostupnost v ČR od: 06/2009
Doporučená prodejní cena v ČR: 79 Kč

OBSAH BALENÍ

Set obsahuje jeden sáček s díly a letákový barevný návod na stavbu. Toť vše.

DOJMY PŘED KOUPÍ

Tento malý set mně od prvního spatření zaujmul hlavně pěkně graficky vytvořenou krabičkou, na které je vyobrazen vesmírný policista a jakési vesmírné stvoření, pro které těžko nacházím ten správný výraz. Jakožto mně téma Space vůbec nezajímá, tak jsem si tento set pořídil, hlavně kvůli tomu figovi a zároveň i s tím úmyslem, že na tento malý setík udělám malou recenzi... ;)

SAMOTNÁ STAVBA

Stavba mi zabrala pouhé 2 minuty stavění a v podstatě u tohoto setu není ani co stavět. Začíná se zkompletováním minifiga -  vesmírného policisty, který disponuje černým dýchacím přístrojem a černou helmou s hledím. Torso minifiga je potisknuté, kdy onen potisk má navozovat dojem jakési vesmírné uniformy.

Vesmírné bojové stvoření v podobě bílé kostry má podobu jakési vesmírné šelmy se zařazením do řádu psovitých. Zasvěcení prominou můj vyjadřovací způsob, ale opravdu nevím, jak mám tuto vesmírnou zrůdu pojmenovat  ???

HRATELNOST

Na hraní opravdu tento set moc vhodný není, ale je výborným doplňkovým setem k dalším setům z řady Space Police III.

CO LZE ŘÍCI NA KONEC...

Je to velmi pěkný setík, který už člověka zaujme, jak již jsem už psal výše, svým hezkým obalem. Ten, kdo chce udržet ve vesmíru pořádek, tak po zakoupení několika těchto setíků, má velmi reálnou šanci v boji proti vesmírným padouchům uspět. Ve mně osobně tento setík vzbuzuje pocit, že se může jednat o velmi hezkou řadu Space Police III a v celku může být i dobře hratelná...

A již pár fotografií...