PAYPAL PRO ČR

Založil rdk, 20.06.2005, 09:42:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

chadzi

hm, asi zustanu u banky...

For buyers the answer is real simple: NEVER use PP under any circumstances. Ever. You simply have NO control over who has access to your information, and your bank wouldn't touch some of these PP people with a ten-foot pole. Want to use a credit card to pay for an auction item but don't want to get double and fraudently billed? Go down to the bank, use that same credit card to buy a cashiers check, then mail it to the seller. You have the exact same protection doing business that way as you do through Pay Pal, but you avoid the numerous risks of involving yourself with them- which, of course, go WAY beyond having to eat a thousand dollar loss because some guy didn't send your merchandise.


Leguán

Citace od: Honza D. kdy 20.06.2005, 10:23:17
V článku na Živě jsem se dočetl, že v ČR můžeme peníze jen odesílat, nikoliv přijímat:
UPDATE: Podle zprávy, kterou přinesl server FinExpert.cz, je od 17.6. možná registrace v systému PayPal i pro občany dalších 12 zemí, mj. i pro občany České republiky. Na uživatele z těchto nově přidaných států je ale aplikováno výrazné omezení - peníze mohou přes systém pouze zasílat, nikoliv i přijímat.

Hmm... já jsem četl jejich podmínky a pochopil jsem to tak, že můžeme klidně i přijímat. Přijaté peníze můžeme buď použít na příští nákupy, nebo si je nechat poslat na americký účet. Jediné co nemůžeme je nechat si je poslat z PayPal účtu na český účet/kartu.

Je to pravda? Zkoušel jste někdo přijmout peníze a ty pak použít pro příští platby?

Jindroush

Platbu z Německa mi to tento týden odmítlo (šlo o nedorozumění s prodejcem).
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)