Kde stavíte??

Založil Rob, 07.01.2005, 10:37:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomG

Citace od: pn kdy 24.01.2006, 14:45:23
Citace od: ass kdy 24.01.2006, 12:16:51
Asi si koupím ty plastový placatý odklápěcí krabky a dám do nich menší díly, ty Mars skříňky jsou příšerně drahý.

Citace od: TomG kdy 24.01.2006, 12:19:44
Na male dilky mam takove pruhledne plastove krabicky z Hornbachu, velikostne je to neco jako A4, ma to nastavitelnou velikost prihradek a vyjde to tak na 100,- za kus.

Mars skříňky jsou drahý, to určitě, ale plastové kufříkové organizéry nevyjdou líp. Zkus si to spočítat na objem - kolik těch krabiček za 100 Kč objemem odpovídá jedné Mars skříňce...

Výhodou Mars skříněk je, že natáhneš ruku a rovnou vydnáš z šuplíku příslušný dílek. Plastové organizéry stavěné do komínu na sebe musíš nejdřív všelijak přehazovat než vyndáš ten správný, což je docela otrava když jich máš hodně.

Prave ze to plati jen v pride, ze je mas na hromade, coz ja mam zatim jen docasne, pze se budu z pronajmu letos stehovat do vlastniho a tam si udelam na ty organizery skrin s prihradkama, takze toho nebudu muset moc prehazovat, u MARS skrinek je problem, ze diky tomu ze jsou s suplickama, musis mit z te strany supliku misto a kdyz je mas u steny, tak ti zaberou misto u steny a pak misto potrebne na manipulaci s nima, jedine, ze bys mel za sebou vic skrinek, pak by efektivneji vyuzivaly prostor, jenze pohodnost manipulace je pak nekde uplne jinde :)
Only the best can survive.

muzzo

A jak jsou ty plechovky těžký?  ???

Leguán


TomG

Citace od: muzzo kdy 24.01.2006, 14:58:55
A jak jsou ty plechovky těžký?  ???
Plne celkem dost :)
Only the best can survive.

Robbed

Já mám všechno roztříděné ve velkých krabicích s takovým tím otevíracím poklopem ( když tam nebyl, tak jsem si ho jednoduše vyrobil ) a většinou, když stavím něco velkého, tak si rozložím všechny krabice kolem sebe a stavím na zemi. Tím se zaplní veškerý prostor v pokojíku, takže je docela těžké se od tam potom dostat  >:D Některé sety mám ještě komplet nesmíchané v extra krabicích, tak ty stavím na stole  :)

nerow

Stavím na stole o rozměrech cca 1,5 x 1,5m. Na mé castle MOC to bohatě stačí. Horší to je ale s organizováním bricků. Celá má sbírka se nachází ve dvou krabicích. V jedné jsou všechny bricky na castle a ve druhé ten zbytek jako city, space apod. Druhou krabici vlastně ani nepoužívám, ta slouží pro návštěvy. Lego mám pouze na chalupě, kam jezdím o víkendech. Vzhledem k tomu, že v pokoji mám 3 postele, vždy když stavím MOC, roztřídím si castle bricky na 2 postele a to se to pak staví :)

Bery

#36
Já mám svůj speciální kout a stavím na velkém stole cca 200cm x 80cm původně byl zamýšlen jako psací stůl s počítačem ale já jsem si to předělal. Po levé ruce je okno s parapetem= bezva odkládací plocha. Za zády je police s už dostavěnými modely a vedle ní dvě mé Kofolácké krabice které používám jako přepravní boxi na závodech, viz: http://www.kostky.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=684.0;attach=93313;image  http://www.kostky.org/forum/index.php?action=dlattach;topic=684.0;attach=93319;image  (Lego obvykle nemám v krabičkách ale rozházené po celém stole.)
Dont worry, dont cry, smoke ganja, and fly! :DDD