Doktorské auto 7902

Založil tazzy, 16.08.2006, 16:37:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tazzy

 Tak jsem dnes dostal od kamarádky k narozeninám set 7902 Doctor's car a napadlo mě o něm udělat další recenzi (začalo mě to bavit ;D)

Jakmile jsem otevřel krabci vybafnul na mě leták s oznámením, že brick 1x4 je nahrazen brickem 1x4 with holes (trochu jsem to čekal), bricky jsem v modelu nepoužil a nahradil jsem je vlastními 1x4. Dále panáčkovi chybí na torsu znak lékařského hada obtočeného kolem tyče (v návodu jej má!!). Set má klasický vzhled osobních vozů letošního a loňského city, což jsem uvítal, lepší než mít auta každý pes jiná ves. Tento pickup je totožný s tím, který se nacházel v loňské hasičské stanici. Oprotí hasičáku má ale kapotu tvořenou dílkem Wedge 3 x 4 with Stud Notches místo placky 2x4, taky na střeše je nyní nálepka místo potisku. Doktorovo vybavení zde tvoří kufřík a jakýsi podivný přístroj skládající se z nějakého budíku a světýlka. Jediným dobrým plusem jsou zde dveře, které jsou zde ovšem špatně vyřešené takže panáček zde nemůže nastoupit (já jsem jako málý u svého 6348 málo kdy používal odklápěcí střechu, vždycky jsem tam panáčka rval dveřma, takže to bude asi i pro děti špatné). Vzadu má doktor dvě skříňky na kufřík a "podivný přístroj".

Tak a nakonec plusy,..
+ Dveře
+ Klasický styl vozu jako u policajtů/hasičů

..minusy,..
- Samolepka místo potisku na střeše
- Nahrazený brick 1x4
- Majáček přímo na sřeše kabiny (vůbec se tam nehodí, lépe vypadá až za střechou kabiny, měli  do zadu na skříňky dát tiles 1x3 místo 1x4 a majáček umístit tam)
- Chybějící medicínský znak na torsu. Zajímalo by mě jestli ho tam též nemáte, nebo jestli to je jenom vada na mojí stavebnici, všichni (vrtulník, sanitka) ho mají jenom tenhle doktor ne. >:(

..a hodnocení:
Tenhle set mě moc nezaujal, snad jen v tom že i s ním už mám celou záchranářskou sadu (krom nemocnice, kterou ani nemíním koupit), dávám 60%.

Raistlin M

Já tenhle set nemám. Koupím ho jen do sbírky. Po té recenzi na to ani nebudu spěchat. ::)
Jinak, nesouhlasím s názorem, že je nutné, aby se držel styl aut. Ve kterém městě, krom Východoněmeckých v minulosti, jsou všechna auta stejného stylu? (Je to ale jen můj názor, nemyslím to jako nějaký jasný protiargument.)
Díky za recenzi. :)

tazzy

Myslel jsem to tak, že každá automobilka vyrobí několik aut a ne jenom jedno. Mohly by být třeba dva typy aut, každé s jiným vzhledem. A teď jsem zjistil že medicinský znak nechybí na figovi, ale je to jen chyba v katalogu (ale i tak bych ho tam rád měl).

Llevelyn

No, nabízí se výměna figa za "pudinkového", stejný rádobykyslíkový přístroj..etc. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

tazzy

Citace od: Llevelyn kdy 16.08.2006, 18:08:47
No, nabízí se výměna figa za "pudinkového", stejný rádobykyslíkový přístroj..etc. >:D

Pudikoví ten znak tuším taky nemají :P ;D

Llevelyn

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))