Toolbox storage minirecenze

Založil Llevelyn, 03.08.2006, 18:27:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Llevelyn

Díky jednomu človíčkovi, který měl tu odvahu box koupit můžu zde udělat recenzi na , zde již diskutovaný, toolbox.
Zde http://shop.lego.com/product.asp?p=4494709&cn=158&d=21&t=7

Jedná se o, na první pohled docela robustní krabici, z lakovaného papíru. Rozměry výška 24cm,   šířka 23 cm, délka 30cm. Masivní zacvakávací kovové zavírání, bohužel nejde uzamknout. Jedině zámkem zajistit plastová ucha. Uvnitř se skrývají 4 patra s různě velkými nestavitelnými chlívečky, nejspodnější je napevno. Bohužel váha celé prázdné krabice, se všemi patry je 2225g, což je , dle mého, docela dost. Když připočtu ještě náplň dílky, bude to spíše opravdu na skladování, než na přenášení. Pokud by byla krabka z potištěného plastu, byla by nepřekonatelná. A taky si nejsem zcela jistá, kolik unesou ucha...

+ design
+"masírka" krabice je moc hezká a určitě by to vypadalo dost frajersky nosit v tom dílky do hospody
- váha
-  používáním se určitě brzo odřou rohy, pokud zmoknete, je paráda v loji, tedy opravdu pouze na skladování dílků
- cena vs.provedení
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Micho

Zaujímavé, podľa obrázkov by som povedal, že je to väčšie ako tie rozmery, čo sú uvedené. Aspoň tie rozmery z pôdorysu.

To vnútorné členenie nie je zlé. Celkovo to pôsobí sympaticky. Pre decká pri prijateľnej cene by to bolo celkom fajn. Ja dávam prednosť nastaviteľnému systému. Používam okrem iného plastové priehľadné "rybárske organizéry" kde sa môžu vyberať a posúvať deliace priečky.

Cavelon


matny

Tak ten človíček, čo mal tu odvahu kúpit toolbox (papundekel) som pravdepodobne ja.  ;D
Som vášnivý zberatel rôznych druhov krabičiek či truhličiek, nehovoriac o tom čo sa stane ked sa spojí niečo podobné s logom lega. V tom prípade mi cena papundeklu bola lahostajná. Dakujem Llevelyn za recenziu - toolbox bude mat svoje miesto na polici medzi dalššími vzácnymi krabičkami, ktore sa už dnes veselo naplnajú legom, na triedenie slúžit nebude, iba ak nejakych vzácnych dielov, na triedené lega mam dost marsiek, boxov a containerov.
A ked sa už Llevelyn chváli svojou velkolepou zbierkou, tak za pár dní sem pripojím photo o tom ako ma lego pomaly ale isto vytláča z bytu na ulicu.

Llevelyn

Jsem ráda, že se právoplatný majitel krabice nezlobí, že jsem tu krabku rozebrala a nafotila. I když nemá ještě placeno, krabka je vlastně moje  ;D ;D ;D ;D

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))