Leoš Holoubek

Založil MiP, 14.01.2007, 17:16:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MiP

Varuji ostatní před člověkem jménem Leoš Holoubek, mail Leos.Holoubek@seznam.cz. Je-li to pravé jméno, netuším. Tomuto člověk jsem více jak měsíc držel rezervované sety za celkem dost peněz, počkal jsem mu s platbou, protože před Vánocemi neměl peníze. Dušoval se, že sety nemám rozprodat, ze o ně má velký zájem. Když mělo dojít v lednu k placení, již se neozval ani po několika mailech. Proto ostatní varuji, pokud nemá ani kousek svědomí, aby mi napsal, že o sety nemá zájem, je u mě dost nedůvěryhodný.

EDIT:
Našel jsem i adresu:
Leoš Holoubek, Spojenců 618, Třebíč, 67401
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Dum Dum

#1
No konečně ho dal taky někdo do č. listiny i já jsem mu zarezervoval asi 10 setů že bude mít peníze některý den v měsíci(po výplatě) a když jsem mu psal že už je ten den co by měl tedy zaplatit tak najednou psal že musím vydržet do příštího měsíce, tak jsem čekal dál. Sety už jsem mohl mít prodané jak dávno, hold na důvěru si moc nepotrpím. Přísloví je lepší : Zaplať ihned a pošlu to ihned.  Je fakt že i poště to někdy trvá dlouho >:( a třeba  PPL je to drahý a hlavně s tím zacházej jak s cajkem a ještě si za to účtujou šílenou dardu, a doručení - jak se jim to hodí!
Holoubek si u mě rezervoval asi kolem 5 (to si pak vybral jen ty drahé nakonec)setů za dost peněz a z jeho dlouhodobé čekací doby nic nebylo, vůbec bych nedůvěřoval!
Následuj svou sílu....

otaznik

Citace od: Dum Dum kdy 16.01.2007, 20:22:33
Je fakt že i poště to někdy trvá dlouho >:( a třeba  PPL je to drahý a hlavně s tím zacházej jak s cajkem a ještě si za to účtujou šílenou dardu, a doručení - jak se jim to hodí!
Nechci se zastávat PPL, my posíláme balíky zhruba půl na půl - pošta a PPL. PPL sice mělo také v našem případě za poslední rok několik velkých přehmatů, ale pošta jich měla tak 5 x tolik. Nejhorší je, že není žádné dovolání a zákazník nedostane svojí zásilku (a my zaplatíme poště zbytečné poštovné). Týká se to hlavně neoznámených zásilek, těch je bohužel velmi velmi mnoho.