7583 - Belville Playful Puppy

Založil Vlada, 12.09.2009, 15:32:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vlada

CHARAKTERISTIKA SETU 7583

Kategorie: Lego Belville
Rok vydání: 2008
Počet dílů: 83
Minifig: 0

OBSAH BALENÍ

Set obsahuje dva sáčky s díly, z nichž jeden obsahuje větší díly a druhý sáček menší díly, návod a volně loženého většího Belville pesana.

DOJMY PŘED KOUPÍ

Tento set měli minulý rok ve výprodeji v obchodním domě Tesco za 150 Kč. Ve výprodeji se nacházel už jen poslední tento set a tak už jen kvůli těm pesanům jsem set zakoupil...  ;)

SAMOTNÁ STAVBA

Stavba mi zabrala pouhých 8 minut stavění a v podstatě u tohoto setu není ani co stavět. Začíná se stavbou psího příbytku na zelené plate, načež jeho stavba je zakončena připojením plotového dílu. Toť vše...

HRATELNOST

Hratelnost setu je opravdu jen v rámci možností. Je možné simulovat různé "psí kousky" a poté dát Belville pesanům něco dobrého k snědku.

CO LZE ŘÍCI NA KONEC...

Je to pěkný set, který je především vhodný pro dívky. Chlapci by asi těžko ztvárnili střechu růžovými slope, ale nakonec proč také ne. Proti gustu, žádný dišputát, přátelé...  ;). Jinak si myslím, že tento set je výborným doplňkem k ostatním Belville setům.

Icewalker

Tento set jsem si před časem pořídil, abych v legoměstě znázornil i jiný druh psa, než německého ovčáka. Ač se menší ze dvou obsažených jedinců k minifigům ještě celkem hodí, absence studu na zádech působí poněkud zvláštně. Nicméně, růžových kostiček nikdy není dost, a ostatních vlastně také ne, takže jako zásobárna dílků přijatelné ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr