(vlastní) Hrad krále Přemysla

Založil zedman, 30.12.2015, 12:54:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zedman

Konečně jsem se po dlouhém přemáhání dohnal k tomu, abych tady na fóru zveřejnil můj první výtvor. Je to ve srovnání s ostatními jen malý hrad, ale na poměry mé sbírky je velký. Bohužel je dokončený jen ze tří stran, protože jsem vyčerpal zásoby dílků. Oproti plánům, které jsem měl je skála za hradem výrazně menší a z předního pohledu je kvůli tomu vidět jen nepatrně.

Vetší budova nalevo od brány má úplně prázdnou plochu na střeše a já nevím jak jí využít. Takže pokud máte nějaký návrh byl bych za něj vděčný. Nechtěl jsem tam dávat katapult jako je na druhé straně od brány, ale uvažoval jsem o nějakém poplašném zvonu. Tak co myslíte?

matka

Teda, na první výtvor hodně dobré. Nemáš to jen pravoúhlé, to je super, krásně si zkombinoval skálu a hrad, hrad je tam pěkně "vrostlý". Část kolem mostu se mi hodně líbí. Ale celek působí nedodělaně, takže doufám, že dokoupíš kostky a hrad dotáhneš, stojí to za to.
Paní na Žlutém hradě

Kuba

Chce to vychytat mouchy.  ;)

předevšim bych zapracoval na cimbuří až budeš mít další dílky. Je takové velice jednoducé a není vysoké. Chudáci vojáci, by se neměli při útoku kde schovat při bránění hradu + bych použil tiles na uhlazení.
Ale na první vytvor celkem dobrý, je super že sis troufnul hned na úhly a zaobleniny.

germik

Ahoj, na první výtvor myslím vážně dobré, jak psala matka - hlavně ta nepravoúhlost. K té střeše - záleží jak hodně si na tom chceš dát záležet z hlediska řekněme "realističnost". Na takhle velké budově (předpokládám že uvnitř je nějaká větší místnost) mi ta plochá střecha střecha moc nesedí, zkus si představit jak by to měli postavené - spíš by tam byla normální střecha. Plochou bych dal někam na hradby nebo maximálně na věže ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

zedman

Citace od: germik kdy 01.01.2016, 19:08:59K té střeše - záleží jak hodně si na tom chceš dát záležet z hlediska řekněme "realističnost". Na takhle velké budově (předpokládám že uvnitř je nějaká větší místnost) mi ta plochá střecha střecha moc nesedí, zkus si představit jak by to měli postavené - spíš by tam byla normální střecha.
Ano, ve velke budově mám velkou halu pro vojáky aby se měli kde najíst a hlavně napít. Rovná střecha je tam z toho důvodu, že jsem neměl vhodné dílky. Máš pravdu že je to nerealistické a dalo mi práci tu střechu zpevnit tak aby nebyla pružná jako trampolína ;)

Aki

V téhle stavbě bych nějakou realističnost moc nehledal, je to od samého podloží stavěné jako fantasy - ale pěkné fantasy. Na první stavbičku super.
Co vylepšovat? - Ten katapult bych dal spíše na tu větší plochu a "poplašňák" na menší. K tomu by tam mohla být nějaká strážnice. Mohlo by tam být také ohniště s vroucím olejem. Nebo nějaký šípomet aby jsi tam neměl katapulty dva. Na vrcholek skály bych udělal plošinu se strážním ohněm a třeba nějakou chýšku pro strážného. Cimbuří chce jednoznačně zvednout.
Kam povede ta krytá chodba s červenou střechou? Bude na jejím konci, vedle obytné skalky, nějaká obytná věžička? Aby ta chodba měla smysl.  ;)