Recenze: Promo set letadlo 4778

Založil Colonel32, 15.07.2005, 23:35:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

http://guide.lugnet.com/set/4778

http://www.peeron.com/cgi-bin/invcgis/inv/sets/4778-1?withpics=yes


Takže tu mám pro vás další bombónek, který sojí za recenzi. Speciální set je k dispozici pouze na palubách letadel několika vybraných společností, a není zrovna nejlevnější (na to, že má jen stovku dílů)

Musím však říct, že stavba letadla mi přinesla smíšené pocity. Letadlo samo o sobě je nádherné, v podstatě mu nemám co vytknout, designově je opravdu povedené, i když fotky nebo obrázky na krabici takovýto dojem vyvolávat nemusí (není úplně fotogenické), tak pokud máte možnost si ho postavit, a držet ho v ruce, vypěstujete si k němu silný citový vztah.

Bohužel, zklamáním je pro mě obrovské množství nových dílů (co se tvaru týče - viz peeronovej linq), ne, že by to vadilo teď, když ho člověk staví jako nové, ale dát ho do hromady, až bude jednou rozpártováno po celé vaší sbírce, to bude možná trochu problém. A z 30kilové hromady bych ho nechtěl tahat už tuplem. Ale tady se myslím hodnotí design, takže 10/10.

PS: na fotce jsou možná vidět dvě (a jedno z nich MISB ), ale odpověď zní ne

Radical

Old lego , good lego.

myth

When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Colonel32

nejakej typek na lugnetu psal, ze vzal dve navic, a ze je da za 16 euro plus postovny, takze bych usuzoval, ze to bude tech 16 euro...priplizne jsem tu cenu slysel, tak nejak by to i odpovidalo, ale uz si to nepamatuju presne, a tedka to zjistovat nechci, pac tyhle byly darek.