Kamarádi,
začátek školního roku je za námi, Vánoce jsou opět za dveřmi a jako každý rok bychom se opět mohli pokusit ten předvánoční čas zpříjemnit dětem, které zrovna neprožívají nejšťastnější období. S pekim jsme se na Lipně bavili, že i letos bychom mohli tento náš, troufnu si říci, již tradiční předvánoční projekt rozjet.
Jako každý rok bychom opět sháněli dárečky pro děti z dětského hemato-onkologického oddělení v Olomouci. Myslím, že můžu mluvit nejen za sebe, ale i za ostatní, kteří se podíleli na minulých ročnících, že toto oddělení je taková naše srdcová záležitost. Paní Medkové jsem již psal a byli by moc rádi.
Pokud by byl zájem dárců takový, jako v předešlých letech, obrátil bych se i na další instituci/ce. Rád bych se obrátil na azylový dům SKP HOPO v Horních Počernicích. Kam jsme loni také vezli balíčky s dárečky. Hrozně mě překvapilo, jak moc hezky to tam funguje, jaké aktivity pro děti vymýšlí atd...
Systém by byl stejný jako v předešlých ročnících, myslím, že to vždy fungovalo velice dobře, takže asi není potřeba nic zásadního měnit.

A teď ta nejdůležitější otázka: Půjdete do toho zase s námi?
Všem moc děkujeme, M.a Z.
Ps.: Paní Medková na nás měla velikou prosbu. Cituji "...Mám velkou prosbu, máme nového chlapce a ráda bych mu udělala radost za jeho statečnost. Přál by si LEGO Minecraft 21128 vesnice. Nemáte tip, kde to můžu sehnat? Zatím se mi moc nedaří. Díky Pavla".
Já v Minecraftu moc nejedu, tak nemám takový přehled, ale pravděpodobně je to asi nějaký starší set, nevěděl by někdo, kde to za nějakou rozumnou cenu jde koupit?
Díky všem