(vlastní) Experimentální stíhačka XJ01

Založil yoshimaka, 16.09.2013, 22:41:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

yoshimaka

Dekódováním tajné depeše odeslané neznámým rodem z kvadrantu beta, jsme se dostali ke špionážním plánům zatím neznámého vesmírného plavidla. Pilot nebyl prozatím rozeznán, nepatří k dosud známým rodům, ani barvy neprozrazují, kdo by mohl být odpovědný za stavbu tohoto neznámého plavidla. Nicméně! - může se jednat pouze o kamufláž, proto vydávám rozkaz seznámit všechny stíhače a protileteckou obranu s dosud zjištěnými fakty:
* vypadá to, že se jedná s největší pravděpodobností o průzkumnou či špionážní stíhačku dosud neznámé konstrukce
* šestice pravděpodobně antihmotových motorů může udělit zatím těžko odhadnutelnou rychlost, proto je třeba nejvyšší opatrnosti a bdělosti
*nejsou patrny žádné viditelné zbraně, existuje možnost, že je plavidlo nemá díky svému určení instalovány, ale nemůžeme vyloučit skryté blastery
*Po celé lodi jsou instalovány generátory maskování pokročilé konstrukce, které mohou skrýt celou loď (podporuje to teorii o špionážní stíhačce)
*Na spodní straně lodi jsou náznaky širokospektrálních scannerů

Můžeme jen předpokládat, že tento letoun stal nečekanou kořistí zatím neznámé frakce při pravděpodobně testovacím letu.

Lust och fägring stor

TUKE

Ved to je Evil Knight !  ;D

... ale nie, veľmi pekné a hlavne dobre zvolené farby. Mne sa to páči  ;)

Togaran

Pěknej letoun :) Myslím, že jsi hezky zmáknul barvy, tvar i detaily.
A je mi sympatické i to, že se jedná o neozbrojenou loď a neznámý rod :)
Plánuješ v rodu pokračovat a držet se těhle barev? Nebo je to jen jednorázová záležitost a můžeme od tebe čekat různorodé věci?
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

yoshimaka

Díky za komentáře. Zatím jsem nijak neuvažoval o tom, že bych založil vlastní rod, nicméně po zvážení možností (a až dorazí Lugbulk) o tom budu uvažovat. Je to rozhodně výzva. Původně měla být stíhačka součástí dioramatu blacktronské základny na skalnaté planetě, kterou mám už několik měsíců v rozpracovaném stavu, nakonec jsem postnul alespoň tohle, ať "vykazuji nějakou činnost." Zkusím pár figů a nějaké zařízení v barvách tohoto zatím neznámého rodu a uvidíme.
Lust och fägring stor

Systematik

Krystonitový trysky, to bude hafo rychlá stíhačka  ;D

Mtron

No pěkná práce, dobře tvarované. Příběh tomu dal další šťávu. I já se přikláním, aby si založil nový rod a trochu ho rozvinul, alespoň jako já  ;D Blacktronských psů je hodně a jsou to prdlavky. Ne, že bychom se jich báli, ale Kdo neumí stavět staví Blaktrony.  ;D ;D ;D Jsou jednoduší.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz