MOŽNOSTI UBYTOVANÍ na Lipně během stavěcího víkendu a slavnostního otevření

Založil peki, 04.04.2013, 21:47:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Ubytování během stavebních výkendů pro stavitele zajištěno info zde

1) Pro vystavovatele a aktivní účastníky Lego technic dne 1.6 a 2.6  je zajištěno ubytování přímo na LP. Nemám ještě propočítáno kolik je to postelí, proto jsem již dříve avizoval že bude potřeba i spacák.

Vše je hrazeno LP, z kapacitních důvodu bude poptřeba i spacák

2) pro stavitele zakázkových staveb je zajištěno ubytování včetně jejich případného doprovodu (detaily jim upřesní p. Slováková)
Vše je hrazeno LP


3) Pro rodinné příslušníky není možné z kapacitních důvodů zajisti ubytování přímo v areálu LP protože je kapacita alokovaná pro stavitele.  Ale na Lipně a okolí je velká řada ubytovacích možností, ještě nebude letní sezona. Zde je několik odkazů kde je možné se poptat:
Hrazení si musí zajistit každý sám.


www infocentra

Lipno-in

Pokud na něco narazíte dejte sem info, může být inspirací pro ostatní, díky ;)

peki

Stále se množí dotazy na ubytování rodinných příslušníků, bohužel to není možné, ale jak jsem psal výše na Lipině je nepřeberné množství možností.

Pokud je někdo stavitel zakázkové stavby, má ( v rámci odměny od LP) speciální ubytovací nabídku i pro rodinné příslušníky.

Znova opakuji, ubytovaní mám zajištěno pro stavitele a aktivní účastníky akce 1.6 a 2.6.  Může se stát že nakonec nějaké místo zbude, ale dokud nebudu mít finální seznam potvrzených účastí, nemohu nic nikomu nad rámec slibovat ani garantovat.  Někteří stavitelé vzhledem k jejich časovému zaneprázdněni ještě nevědí jestli přijedou pouze na první stavěcí víkend a nezúčastní se vernisáže.

Pokud budou nějaká volná místa určitě je nabídnu. Určitě to nebudou jednolůžkové pokoje, což v případě stavitelů nevadí většinou se známe. Podle informací není na Lipně ještě sezóna, to znamená že ubytování by mělo být za mimo sezonní ceny a mělo by ho být dost.

 

Děkuji za pochopení

nerow


peki

Citace od: nerow kdy 23.05.2013, 09:17:44
Pro inspiraci, ubytování zajištěno v penzionu Kobylnice cca 1 km od LP.


V Kobilnici je i 1/2 naší přidělené ubytovací kapacity