Poslední příspěvky

#1
Trains / Re:Vláčkaři v Království želez...
Naposledy přispěl: Cavelon - Včera v 21:11:47
Keď si v sobotu odišiel, tak sa ľudia vypytovali, že čo ideme stavať. ;D
Tak som im vysvetľoval, že už nič, že to tam bolo postavené "iba" rok a pol. ;D
A záverečná perlička bolo to ako jeden pán poznamenal, že "asi v tom máte hodně peněz, že jo" a hodil sumu že snáď aj 20 tisíc. Tak som mu prisvedčil a zároveň ho vyviedol z omylu, že spomínaná suma ale nie je v Kč, skôr v €. To ho dorazilo a už sa nezmohol ani na slovo. ;D
Som rád, že sa výstava ľuďom páčila a zase snáď niekedy na budúce. ;)
Peki a Tebe veľká vďaka za možnosť prispieť k dielu. :)
#2
Volná diskuse / Jaké stavebnice budou vyřazené...
Naposledy přispěl: MrFiliper - Včera v 15:50:35

Ahoj, rád bych vás informoval o nových seznamech na Briky. Již nějakou dobu najdete u všech setů, kde tuto informaci máme, datum zařazení a vyřazení stavebnic z prodeje (a to i plánované vyřazení) pro český trh.

Nyní jsem na Briky vytvořil různé seznamy LEGO stavebnic, které se hodí mít po ruce. Najdete tam například všechny stavebnice, které byly vyřazené v předešlých letech, které budou brzy vyřazené, nebo vyřazené následující roky. Pokud je tak chcete mít, ideální je koupit je v průběhu tohoto roku, než o rok podstatně dráž. Pokud máte navíc evidovanou sbírky přes Briky, můžete ve stavebnicích navíc filtrovat pouze ty sety, co už máte nebo si naopak přejete.
#3
2024 / Re:Art 2024
Naposledy přispěl: milanv - Včera v 15:29:44
Jasně - mně tohle někdo dát za úkol dělat podle návodu, tak se obratem ptám na hodinovou mzdu, protože pro mě to není zábava, ale práce. Ale je fakt, že někomu to může vyhovovat. V každém případě naprosto 100% souhlasím s tvou poslední větou, přesně takové rozšíření obzorů je podle mě třeba, zase to někoho ponoukne k jinému pohledu na věc a třeba k vlastním nápadům:
Citace od: Colonel32 kdy Včera v 14:53:54myslím, že je skvělé, že ho Lego udělalo, protože je nepopiratelné, že to některým lidem rozšíří obzory, že mozaika nemusí být dělaná jen z plate nebo tile 1x1.   
#4
2024 / Re:Art 2024
Naposledy přispěl: Colonel32 - Včera v 14:53:54
Citace od: milanv kdy Včera v 14:14:55To asi ano, ale proč si to budeš kupovat, když mnohem větší zábava je probrat své skříně a postavit si vlastní?

To je právě ta věc vkusu. Někdo možná nepovažuje za natolik zábavné snažit se vymyslet mozaiku vlastní, a plně mu vyhovuje tím nechat se při stavbě i takto abstraktního díla vést. Vlastně musím říct, že ať už tento experiment dopadne z hlediska prodejnosti jakkoli, myslím, že je skvělé, že ho Lego udělalo, protože je nepopiratelné, že to některým lidem rozšíří obzory, že mozaika nemusí být dělaná jen z plate nebo tile 1x1.   
#5
Castle & Pirates / Re:(vlastní) Sedláci u Chlumce
Naposledy přispěl: milanv - Včera v 14:16:48
Nádhera jako vždy od tebe! Už jen vidět to naživo :)
#6
2024 / Re:Art 2024
Naposledy přispěl: milanv - Včera v 14:14:55
Citace od: peter kdy 26.04.2024, 07:24:25No vidíš a to mně se zrovna zamlouvá. Dosud nemám žádnou, ale o této opravdu vážně uvažuji. Hezky mi může doplnit kolekci space modelů.
To asi ano, ale proč si to budeš kupovat, když mnohem větší zábava je probrat své skříně a postavit si vlastní? Vždyť to není závislé na žádných konkrétních dílech kromě podložních placek (nebo spíš těch bricků 16x16), tak se můžeš vyřádit a u té příležitosti si to udělat na míru svým modelům...
#7
Castle & Pirates / Re:(vlastní) Sedláci u Chlumce
Naposledy přispěl: peter - Včera v 14:03:30
Citace od: rainfall kdy Včera v 13:52:43Lego vobec niekedy spravilo dielik bajonetu?

ne
#8
Castle & Pirates / Re:(vlastní) Sedláci u Chlumce
Naposledy přispěl: rainfall - Včera v 13:52:43
bajecne, diky za super stavbu - musim si doplnit ceske dejiny  8)
Lego vobec niekedy spravilo dielik bajonetu?
#9
Castle & Pirates / Re:(vlastní) Sedláci u Chlumce
Naposledy přispěl: Borun - Včera v 11:26:45
Nádhera.Jako vždy. A těch detailů !!
#10
Výlohy / Re:vánoční výlohy na rok 2024
Naposledy přispěl: peki - Včera v 11:21:33

Kostky budou připravené 15.5.24. Věřím že se podaří zorganizovat předaní aby mohlo proběhnout třídění 18.5.24
Seznam třídičů je tady odkaz

Co kluci Černí (Bombero,Kywalker) ??