Kidfest ohlednutí

Založil peki, 29.06.2015, 10:17:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Včera (neděle 28.6) proběhlo bezproblémové bourání, nějaké momentky jsou zde. Čas před bouráním jsme si krátili poslední obhlídkou Kidfestu, diskusí se zahr. Afoly a blbnutím se setíkem z této akce. Vznikla zajímavá řada alternativních modelů (další várka setíků odeslána na brněskou hospodu, je zabalena i Plzeň a část poputuje i na bourání do Lipna).  Jenom připomínám dávejte odkazy na fotky sem Zatím tam nic za kostky nevidím.

Podle reakcí od přítomných AFOLů (jak z kostek tak zahr.) nedošlo k žádným ztrátám ani poškození vystavených modelů. Takže organizátoři splnili to co na začátku slíbili - zajistit kvalitní ostrahu exponátů. Doufám že i vše ostatní fungovalo jak mělo (postřehl jsem pouze připomínky k osvětlení některých exponátů).

Během akce byla navázána řada kontaktů se zahr. Afoly, podařilo se propagovat kostky (a výstavy další výstavy kostek), obdrželi jsme pozvánky na akce těchto lugů, věřím že bude probíhat i přímá komunikace.     

Za sebe vnímám proběhlou akci jako vydařenou, akci s možností zorganizovat večerní setkání pro cca 40 AFOlů (z toho 20 z kostek). Během stavění či bourání se pak na akci pohybovalo odhadem dalších 20 AFOLů.

Děkuji všem kteří přiložili ruku k dílu,  věřím že budou dobrou inspirací pro další (připomínám že aktuálně připravujeme respektive je domluvena ještě jedna akce v Brně >:D ).

Kostkám zdar  ;D

milanv

#1
Citace od: peki kdy 29.06.2015, 10:17:57
Jenom připomínám dávejte odkazy na fotky sem Zatím tam nic za kostky nevidím.
Ondrej tam dal fotky z pražské hospody, ale na telefonní foťáky bylo v hospodě vážně temno. Já jsem proto znovu postavil a přefotil obě svá dílka, ale zatím se ke mně nikdo nepřidal :(
EDIT: Jo, a dal jsem ke svým fotkám tag "kostky.org".
Pán na Žlutém hradě

pryb

Citace od: peki kdy 29.06.2015, 10:17:57
Jenom připomínám dávejte odkazy na fotky sem Zatím tam nic za kostky nevidím.

Jsme zatím nejaktivnějšími přidavači fotek, jenom tam ještě není napsáno, že je to za kostky.org. :)
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Ondrej

#3
Pracuju na tom, dal jsem tam ty tagy i za kostky.org, ale ještě pojmenuju hromadně ty fotky ať je to estetičtější a přehledný že to jsme my.

EDIT: Upraveno, kdyby byly věcné připomínky tak SZ

waf

Škoda, že jsem tam včera nemohl být s Vámi, ale už se těším na další akce... Díky všem!

peter

#5
Citace od: peki kdy 29.06.2015, 10:17:57Podle reakcí od přítomných AFOLů (jak z kostek tak zahr.) nedošlo k žádným ztrátám ani poškození vystavených modelů. Takže organizátoři splnili to co na začátku slíbili - zajistit kvalitní ostrahu exponátů.

Jsem jiného názoru. Osobně si spíše myslím, že to bylo štěstí a zejména souhra několika ne pro organizátora dobrých okolností. Soudím podle mnohých mých návštěv na výstavě, kdy jsem moc neviděl, že by někdo modely jakkoliv kontroloval. Myslím si, že pokud by na výstavě bylo tolik návštěvníků, kolik bylo organizátorem očekáváno, tak by tak hladký průběh nebyl. ;)

V tomto ohledu jsem tedy rád, že vše proběhlo v pohodě a bez větších problémů. Bohužel se však obávám toho, že obdobná akce se u nás asi jen tak již neobjeví, pokud se vůbec kdy objeví znovu.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.