(Cudzie) Keď sa kvôli koľajišťu búrajú steny

Založil Micho, 15.01.2006, 21:53:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Toto koľajište ma zaujalo svojim riešením vhodným pre úzky priestor. Keď som si lepšie poprezeral fotky, tak som došiel k tomu, že zrejme kvôli koľajišťu došlo k úprave pivničných priestorov a jedna stena až na malý kúsok padla za obeť. Z vybratých záberov by to malo byť zrejmé. Ten záber s radiátorom je už fotený z nového pohľadu. Aj fotky sa volajú new_room. Takže kvôli Lego vlakom sa aj búra ... Ale mne sa to páči.  ;)

Inak keď máte nejakú úzku slabo využitú miestnosť, tak toto je inšpirujúce. Pripomenulo mi to našu diskusiu na fóre v téme (Vlastná) Cavelonova trať. Páči sa mi aj to prehradenie (prepojovacia lávka). A chlapík využíva upravené výhybky ... viď odkaz na BS tu link. A bavili sme sa na fóre o tom tu v téme Výhybky

Tu je link na 2 thready v jeho galérii. Aj v ďalších sa zaoberá touto hlavne vlakovou tématikou. Má tam aj niečo okolo Santa Fe (okolo B unit).

Link 1 gallery langer
Link 2 gallery langer

hobby

O bourání zdí a řezání nábytku kvůli vláčkům bych mohl povídat! Jedno mi však u této ukázky chybí, už jsem to dříve nakousnul: autor řešení by měl vymyslet nějaký "dekl" či kapotu (ovšem vtipně, jednoduše, bezpracně!), aby to mohl zakrýt a dále plochu využívat i jinak, víceúčelově. Jednak se na to práší a časem se to okouká. Pak je lepší, že to na čas zmizí z očí. Takový "odpočinek" je přínosem pro nové nápady a inspiraci.