Uděláme radost LEGEM 2024

Založil Ryxe, 22.10.2024, 14:00:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ryxe

Ahoj všem,
stejně jako v předchozích letech i letos jsme se rozhodli, že Vás zkusíme oslovit s otázkou, zdali by jste s námi nechtěli před Vánoci udělat radost LEGEM dětem, které si tu radost zaslouží dvoj a vícenásobně ;) .
S Markem, zde známým jako Hardegonem jsme letos vybrali dvě instituce, kde bychom mohli pomoci a těmi jsou: Dětské hematoonkologické oddělení v Plzni, kde Hardegon opět plánuje zorganizovat besídku, kde by si děti mohli nejen hrát, ale dostali by i nějaký ten dáreček a Azylový dům v horních Počernicích, kam bych dárečky odvezl já se Sannou, případně s jakýmkoli dárcem, který se s námi na této sbírce bude podílet a bude se chtít předání účastnit.

O jaké dárečky by šlo?
Pokud se chcete zapojit a rádi by jste nějaký ten dáreček dětem pořídili, měl by takový dáreček být nějaká menší LEGO (a nejen LEGO)stavebnice s cenovým stropem cca 500,-. Kdo by chtěl přispět více, může pořídit dárečků více :D .

Kolik Dárečků bude potřeba?
Na besídce hematoonkologie bude zhruba 40 dětí, v azylovém domě 32 dětí. Z minulého roku nám s Markem zbyly nějaké polybagy, které samozřejmě přidáme k dárečkům od Vás a vše rozdělíme do obou institucí dle jejich pořeb.

Kam dárečky doručit?
Pokud jste z daleka (ode mně :D ), pak můžete dárečky posílat ke mně do práce na adresu:
Michal Horáček
Ciko s.r.o.
Předměřice nad Jizerou č.p.15
294 74

Pokud to máte blíže, nebo třeba jedete do Krupky tento víkend na výstavu, můžeme si dárečky předat osobně.

Do kdy je potřeba dárečky doručit?
Dárečky můžete posílat do cca 17. 11.24, abychom je stihli rozdělit a připravit na cestu k dětem.

Postupně budu aktualizovat seznam dárců v tomto vlákně.

Děkuji moc všem, kteří do tohoto projektu i letos půjdou s námi ;)

Ryxe

Seznam dárců, od kterých už dárečky přišly:

Daniel Kučera
Vasyk
Borekity
Chairudo
Borun
Peki
Jirka a Iveta Hruškovi
Tomáš a Štěpánka Martinkovi
Bruno
Stimpi

peki

Mám u sebe od darce z Olomouce, přidám za Peki a za kostky

Chikos

Také rád něčím přispěji. Jaké je věkové rozpětí? Ať vím, co mám koupit.

Ryxe

Citace od: Chikos kdy 07.11.2024, 17:10:46Také rád něčím přispěji. Jaké je věkové rozpětí? Ať vím, co mám koupit.
Díky.To věkové rozpětí je rozmanité, takže máš vlastně volnou ruku :D. Pro větší děti, nebo děti, co třeba úplně LEGU nefandí budeme mít i nějaké plastikové modely od kamaráda, takže si myslím, že pokryjeme všechny věkové kategorie.

Ryxe

Citace od: peki kdy 07.11.2024, 15:24:05Mám u sebe od darce z Olomouce, přidám za Peki a za kostky
Díky peki, domluvíme se na předání, jak budeš mít čas ;) .

Ryxe

Zdravím kamarádi, dárky už se nám kupí, musím už taky udělat nějakou fotku 😁. Domluvil jsem tedy s paní Gabriela Selinger z azylového domu v Horních Počernicích předání na odpoledne 2.12. Kdo by měl čas a chtěl se předání také účastnit je samozřejmě vítán 😉.

Ryxe

Přátelé, tak jsme dali dohromady dárky, které od Vás dorazily a je jich pěkná hromada 😁👍. Zítra kolem 17te hodiny velikou část dárků od vás a jednu krabici mixu kostek povezeme do azylového domu v Horních Počernicích, tak kdyby jste se chtěli přidat, určitě se mi ozvěte. Ještě jednou díky moc Vám všem 😉👍

Ryxe

Přátelé, v pondělí proběhlo předání většiny dárků od Vás v azylovém domě v SKP HOPO - Azylový dům Horní Počernice . Kromě dárků, které prý děti dostanou pod stromeček jsme přivezli i krabici mixu LEGO kostek, které budou mít děti k dispozici v místní herně. Myslím, že se nám opět společnými silami podařilo udělat radost LEGEM a nejen jím 😉.
Všem, kteří se zapojili bych tímto chtěl moc poděkovat, jste prostě super 😉.

P.S.: Ještě pár setů od Vás zbylo a tak ještě v tuto chvíli vymýšlíme, kde by ještě letos udělaly radost. Určitě zase dám info 😉

peki

Děkuji za organizaci a logistiku, také všem kteří se zapojili.

Ryxe

Kamarádi, jelikož jste byli letos opravdu štědří a těch dárečků bylo opravdu hodně. Byli jsme včera předat zbývající stavebnice do dětského domova v Milovicích. Děti měly velikou radost. I letos se nám všem společně podařilo udělat radost LEGEM a já vám za to moc děkuji. Užijte si krásné svátky a do nového roku vám se Zuzkou přejeme jen to nejlepší. Děkujeme 😉

Chairudo

My (Chairudo, Yoshimaka, Evizza) jsme včera zavítali do tří pater Fakultní nemocnice Olomouc, moc dětí jim tam naštěstí na vánoce nezůstalo, dárečky na ně budou čekat pod stromečkem a užijí si je po svátcích  :)
Díky moc Evizza a Yoshimaka za zorganizování  :)

IMG_20241220_090255a.jpg
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

yoshimaka

Citace od: Chairudo kdy 21.12.2024, 13:06:48My (Chairudo, Yoshimaka, Evizza) jsme včera zavítali do tří pater Fakultní nemocnice Olomouc, moc dětí jim tam naštěstí na vánoce nezůstalo, dárečky na ně budou čekat pod stromečkem a užijí si je po svátcích  :)
Díky moc Evizza a Yoshimaka za zorganizování  :)

IMG_20241220_090255a.jpg

Jen malá oprava - to není Evizza, ale její sestra Monika (Moneesek), která zorganizovala předání ve Fakultní nemocnici, kde pracuje.
Lust och fägring stor

Chairudo

YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr