8470 - Slammer G-Force

Založil Mellory, 26.11.2005, 11:51:34

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mellory

Ahoj lidi. Rozhodl jsem se udělat mojí první recenzi. Za slohovou neúpravu a pravopisné chyby mě nekamenujte, je mi teprve 13. ::)

Slammer G-Force byl jeden z mých prvních Techniků (první jsem dostal, když mi bylo 7, a věřte nevěřte, byl to Slizer), kterého jsem si bohužel moc nevážil. Nedávno jsem si ale na něj vzpomněl a s pomocí návodu na BrickFactory jsem jej opět sestavil.

Proč? Vzpomněl jsem si na jeho unikátní design. Velmi nízký podvozek, aerodynamický tvar, přední kola daleko od sebe, dva Bionicle ohnivé meče a tak dále. Ten, kdo ho v Legu navrhl, musel mít obrovskou představivost.

Tohle futuristické závodní auto je menší, nebo spíš čekal jsem, že je větší. Stavba byla nadmíru jednoduchá, což je docela velké mínus, ale model je určen 8 letým dětem.

Tvar modelu určují dvě Technic Axles Flexible 16 a čtyři Technic Panel Fairing #7 a #8. Zadní kola s motorem jsou odjímatelná a dají se vyměnit za natahovací motor z Nitro Burner.

Model je odpalovací, součástí modelu je "odpalovač." Ten odpálí auto hodně rychle. Vypadá docela bytelně, a taky je, nepodařilo se mi jej při odpalování rozbít. Odpálené auto urazí asi 2-3 metry a pak se zastaví. Záleží podle velikosti úderu do odpalovače. Bacha na nízký podvozek, nedpalujte proto svůj G-Force ze schodů.  ;D

Tahle stavebnice se skládá ze součástek, které bych si za normálních okolností nekoupil. Ale kvůli tomu unikátnímu designu to stojí za to. Proto dávám 8,5/10.

Na závěr dvě fotky focených mým mobilem Sony Ericsson K750i. (zmenšeno)
Nothing is true. Everything is permitted.

Micho

Tak toto je dôkaz, že sa dá fotiť slušne aj mobilným telefónom. Tie zábery (hlavne ten bočný pohľad) sú veľmi dobré, na náš účel plne postačujúce.  8)

Týmto modelíkom síce neholdujem, ale podľa mňa je recenzia napísaná na ten vek až priveľmi slušne a dobre. Proste je to fajn. Ja som z toho veľmi dobre pochopil o čo ide.  8)

CitaceNa závěr dvě fotky focených mým mobilem Sony Ericsson K750i. (zmenšeno)
Pokiaľ si dobre pamätám na ten tip telefónu, tak máš veľmi dobrý mobil. Fotil si to sám a sám aj zmenšoval foto? Sorry, nechcem ťa poceňovať, ale som zvedavý.

Mellory

Citace od: Micho kdy 26.11.2005, 23:31:13
CitaceNa závěr dvě fotky focených mým mobilem Sony Ericsson K750i. (zmenšeno)
Pokiaľ si dobre pamätám na ten tip telefónu, tak máš veľmi dobrý mobil. Fotil si to sám a sám aj zmenšoval foto? Sorry, nechcem ťa poceňovať, ale som zvedavý.

Fotil jsem to sám, zmenšil jsem to taky sám. ;)

Mobil má docela velké rozlišení (2Mpx = 1642*1224 pixelů) a má automtické zaostřování. Je asi půl roku starý.

Možná si ho viděl v reklamě v televizi, jak tam fotili různá zvířata.  :D


Díky za hodnocení. Kdybch měl více času, napsal bych recenzi i na 8455. No, jednou se k tomu stejně dostanu. ;)
Nothing is true. Everything is permitted.

Micho

Citace od: Police collector kdy 27.11.2005, 11:59:13
Hlavně že mě se tady zakazuje sem dávat fotky z mobilu  >:(

PS, keď to nafotíš dobre, tak určite nie. Mellory spravil s mobilom dobré fotá. Alebo aspoň vybral tie najlepšie. Má výhodu dobrého mobilu - foťáku s vyšším rozlíšením. Ale stále ide o to, že treba vedieť to nafotiť. Treba trochu poskúšať a zistiť, čo to dá. Ten vývoj ide tak rýchlo, že mobily budú za nejaký krátky čas konkurovať aj tým jednoduchým a lacnejším diitálnym foťákom.

Aj ja súhlasím s tým, že ako dávať tu rozmazané fota, tak radšej žiadne.