Výhodný výkup lega

Založil jvucka, 28.10.2011, 14:53:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

jvucka

Kdo ze stálých přispěvovatelů bude chtít zrušit sbírku, zde má tip na výhodné výkupní místo: antikvariát a starožitnosti Korunní 94, Praha.  >:D >:D >:D
Nakoukl jsem dovnitř, ale lego v obchodě nemají, mají však zajímavý výběr knih, kinderhraček, známek, pohledů a podobně.

killco

Ozaj výhodné ;D asi tam všetko hneď odnesiem.

Anatyt

Ja tam odnesiem Modulárne domy - to by moli byť aj 4 kilá... >:D

Ivansliz

Citace od: killco kdy 28.10.2011, 19:11:18
Ozaj výhodné ;D asi tam všetko hneď odnesiem.
Citace od: Anatyt kdy 28.10.2011, 19:14:03
Ja tam odnesiem Modulárne domy - to by moli byť aj 4 kilá... >:D

Vidím, že nejsem sám, kdo se tomu zasmál.  ;D  >:D Za 50 Kč jsem kupoval onehdy 6 kostek (brick arch), kdyby jich bylo kilo, tak cenu raději nevědět.  >:D
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

mesje

Mňa by zaujímalo, či sa našiel vôbec niekto, kto im tam doniesol nejaké lego - veď aj neAFOLovia vedia, kolko lego stojí, a že je využiteľné aj ďalšou generáciou, resp. že to radšej dá inému decku v rodine, ako by tam mal za par šupov odniesť kopu lega - veď kilo lega to je už poriadna porcia brickov, a 50 kč je cena za 1 minifiga... zrejme najväčší neznalec je samotný majiteľ obchodu - však to nemôže vykupovať ako železo... možno knihy na kilá áno.

Robbed

Podle různých odstínů kostek na té zídce bych tipl, že tak polovina ani není lego. Takže jestli jim tam lidi nosí nějaký čínský klony, tak to snad ani cenu těch 50kč/kg nemá ;D.