www.morelega.cz - důrazně nedoporučuji!

Založil Tynian, 17.12.2008, 19:01:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

www.morelega.cz

Citace od: J0hny54 kdy 20.12.2009, 17:07:17
Citace od: linhi kdy 19.12.2009, 19:01:09
Sám za sebe musím mořelega pochválit,nakupuji tam setíky celkem často a vše vždy perfektní! A mimo toho že mají skvělé ceny a při součtu nad 3000 poštovné zdarma,ještě vám dají bonusové body! Já nemůžu jinak než doporučit!

Pod to se muzu podepsat, postovne zdarma k nizkym cenam je perfektni.
Jedina vec, co mi vadi, ze jeste pred tim, nez poslou objednavku, tak telefonuji, ted jsem nemohl vzit telefon a o den se mi to zdrzelo, kdyz jsem na to pospichal.
Ale jinak bylo vse k naproste spokojenosti  ;D

Zdravím,

děkuji za převážně pozitivní reakce.

To, že zákazníka telefonicky kontaktujeme má dva důvody:

1.) Stává se často, že objednávku udělají děti a rodiče pak zásilku nepřevezmou (my platíme dopravu).

2.) Zákazník si objedná zboží a v den dodání nemusí být doma nebo na pracovišti. Snažíme se tedy minimalizovat problém při předání.

Jsem si vědom, že určité procento zákazníků tento hovor nepotřebuje, protože si přečtou zda-li je zboží skladem nebo na cestě a přečtou si email, že zásilka byla odeslána. Na druhou stranu větší část zákazníků jsou lidé včetně babiček a dědečků, kteří to s počítačem a internetem nemají již tak jednoduché a snažíme se je jen informovat jedním hovorem navíc.

S pozdravem

Soukup



bartas

Dobrý den,

chci se zeptat, zda máte někdo zkušenosti z poslední doby se zásilkami od moře lega?

Po loňském pokusu o objednání vánočních dárků od Fun Kids, kdy kartonová krabice byla amatérsky
upravena tak, aby obalila sety, ale tvar držely krabice setů samotných, a proto půlka krabic dorazila pomačkaná, se chci zeptat, jak vám chodí zabaleny zásilky od Moře Lega.

Ptal jsem se sice na Moře lega, ale během týdne mi nikdo neodpověděl.

Dá se tedy od Moře Lega objednat nepoškozené zboží, které je zabaleno tak, aby byly krabice Lega dostatečně mechanicky chráněny při přepravě?

Děkuji za info.

P.

šipka

objednával jsem několikrát a vždy volba PPl.  Lego krabice byly vloženy do větší krabice a zabezpečeny proti posunu( Lego bedny pasovaly do přepravní krabice). Vždy bez problémů.

celda

Já jsem letos objednával několikrát a bylo to v pořádku, v pevné krabici. Na dotaz z webu jsem odpověď myslím také nedostal.

Thunder Animation

#64
Moc doporučujem, Áno malý zádrhel tam bol (keďže som objednával za slovenska tak sa nedovolali), ale poslali mi ešte BONUS zdarma dve škatule (prázdne) od minifigures series 3, skvelé ceny (lego 9494 za 32 eur). (keď dávate číslo na slovensko nezabudnite dať čislo v tvare +421000000000)
dal som dobierku, lego prišlo nepoškodené

yanice

Na Internetu nakupuji zejména u nich a nikdy jsem neměla problém.

blackhawk

Také mám špatnou zkušenost s tímto obchodem. Po vánocích jsem si objednal přes internet lego. Vybral jsem si platbu na účet. Platba došla 4 den po objednání, (objednáno neděle). Večer se dívám na mail kde mě informují že objednávka byla stornována, ale platba už proběhla. Tak jsem jim napsat že pokud byla má objednávka stornována chci peníze zpět. Nic se nedělo. A najednou mail že objednávku potvrzují.  Jenže já si už jedno lego ze dvou co jsem objednával koupil levněji. Tak jsem jim napsal že objednávku neakceptuji když byla stornována. A od té doby žádný mail, nic.

Co na to říkáte? 

standa26

Každý může chybovat, obzvláště v čase slev, ( po vánocích). Já mám s nimi dobré zkušenosti a i mistr tesař se utne. Pokud máš problém zvedni telefon a za 5-10 minut to máš jistě vyřešené.

bartas

Mohu potvrdit. Vše jsem vyřešil po krátkém telefonátu.

MLT

Já osobně vždy bez problému, zboží dodáno do druhého dne. Mohu pouze doporučit

tomaslambo