(WIP) Pirátská vzducholoď

Založil HD, 11.10.2022, 22:58:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

HD

Citace od: Daniel kdy 12.12.2023, 13:02:27Kromě slov chvály mám také jeden dotaz - počítám, že je motor je čtyrtakt, dvanáctiválec, větrem chlazenej, spodem sťouchanej... Takže dotaz zní: Mohlo by se v krajním případě stát, že by kikslo všech dvanáct válců? ;D
No, tak klasika plněná vodíkem to sice není, ale samo sebou, stát by se to mohlo. Ale ne u mého stroje.  >:D
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

Icewalker

Citace od: HD kdy 10.12.2023, 22:24:37Pro přesuny na výstavy bylo potřeba vytvořit i speciální přepravní box ze dřeva, 3D výtisků a kartonu (aby se vzducholoď vešla na zadní lavici do auta). Vzducholoď je v něm zajištěna proti bočnímu posunu na provázcích, přičemž stojí pevně na sololitové desce.
Přidávám se k pochvalám za moc pěkný výtvor. Mám však dotaz: Nakolik je model soudržný? Je i na hraní, nebo raději jen na koukání? Tuto otázku totiž u svých malých domácích modelů řeším čím dál častěji. Chtěl jsem si upravit výsadkový člun z Andora 75338, aby interiérem více odpovídal předloze, ale nakonec jsem se musel vrátit k původním "technic" výztuhám, jinak by nevydržel dětské hrátky.
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

HD

@Icewalker No, dětem bych model asi nesvěřoval, je stavěn jako výstavní. Když by byl stavěn jako hrací, byla by koncepce a velikost jiná - určitě bych nechal třeba více otevřené interiéry. Navíc váha modelu je srovnatelná s menším dítětem, takže "swooshable" taky není. :D 
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

poMOCník

Tak,tak. V Olomouci jsem měl tu čest vidět naživo a při hlasování o nejlepší model jsem dával bez váhání 5bodu z pěti. Na příští výstavě přijdu zas a s chutí si prohlednu všechno znovu!