Dotaz nejen pro trains maniaky.

Založil Honzik, 22.08.2006, 10:55:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Honzik

Zdravím všechny,

před cca měsícem jsem koupil do své lego dráhy také křižovatku (4519). Jako prvek super, ale včera jsem si všimnul, že na hraně koleček u mé Santa Fe jsou jakoby malé zoubky. Je pravda, že vlak při přejezdu křižovatky vydává zvláštní zvuk až pazvuk. Proto jsem se chtěl zeptat, jestli si myslíte, že lego křižovatka ničí kolečka u vagónů....Díky.

Na obrázku jsem vyznačil místa, kde kolečka vydají zvláštní zvuk.

rasik8

Ahoj mám taky křižovatku a ten samý problém.Já mám rychlovlak (4511)a kolečka mi to neničí.Ten zvuk u mě vydává jenom vagón ,mašina ne. ;)
Moje Brickshelf galerie http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Legac
Trains,trains,trains,...,ale jen 9v  http://mafiapage.wz.cz - stránky o MAFII - hře na PC

Numbi2

hoši hoši  ::) ... chce to trochu invence

1) jestli to považujete za chybu, tak vemte hodně ostrý skalpel a po malých plátcích odřežte přečnívající plast, který se vyskytoval tak asi na 50 % mých křižovatek (kdo to bude pižlat tupým kuchyňským nožem, bude pověšen hóóódně vysoko >:D)

2) jestli je to chyba koleček ... překvapivě vyměňte kolečka   ;) ;D

3) ale nechal bych to tak, spára tam bude pořád a vydávání roztodivných zvuků je normální i v provozu (po výstavbě nových železničních koridorů mi chybí typické TD .. TD ...... TD .. TD ...... TD .. TD při přejíždění spár  ;D ;D ;D)
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

tazzy

Citace od: Numbi2 kdy 22.08.2006, 12:13:17
3) ale nechal bych to tak, spára tam bude pořád a vydávání roztodivných zvuků je normální i v provozu (po výstavbě nových železničních koridorů mi chybí typické TD .. TD ...... TD .. TD ...... TD .. TD při přejíždění spár  ;D ;D ;D)

Přesně tohle jsem chtěl právě napsat, ale předběhl jsi mě. Křižovatky mám nejradši, právě kvůli tomu zvuku při přejíždění, úplně stejné jako na normálních kolejích! :D

Bryk

Taky mi ten zvuk dělá jeden vagón za Santa féčkem, ale sama lokomotiva nikoliv a ostatní lokotky také ne

eskymak

možná že to ta lokomotiva nedělá protože je těžší, a líp sedí na kolejích ale trains nemám tak to nemůžu vyzkoušet