7344 XXL Truck v Tesco !

Založil Police collector, 26.09.2005, 20:16:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Ale za XXL cenu !!!! Plných (tramtadááá) 999Kč !!!!!!!! Ve Vidní Vídni stál 25 jurášů, tj. 625Kč !!!!!

http://guide.lugnet.com/set/7344
Terminated.

Micho

Od 28.9. bude stáť uvedený set 7344 v sieti TESCO na SVK 599,-Sk. Preškrtnutá cena je 1.199,-Sk.  8)

Dnes mi prišlo domov viacero letákov a ja ich vždy bleskovo listnem, hlavne kvôli Legu. Teda určite aj v Čechách bude adekvátna cena. Tipujem pod 499,-Čk. Leták ma uvedenú úplatnosť 28.9.-11.10.2005. Na českých stránkach http://www2.itesco.cz/letaky sú ešte práve platné letaky do 27.9. Podobne aj slovenské Tesco má ešte aktuálne letáky - http://www.zlacnene.sk/letaky/.

Inak set na kocky nič moc. Snáď tie kolesá ... Hlavne pre deti na hranie určite super. Menšie decká predpokladám určite nadchne - vyzerá celkom mohutne a má veľkú vyklápačku - vmestí sa do nej hodne. Celkom dobrý darček pod stromček pre určitú vekovú kategóriu. Ja ho asi kúpim najmenšiemu Adamovi (5 rokov).  ;)

Dickie

Tady ho má Tesco od 28. 9. do 11. 10. v akci za 499 káčé
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

Micho

Na SVK už je aktuálny leták. Keďže po 2 týždňoch zmizne, tak tu dávam výrez.

Dickie

No tak i výřez z českého letáku... ;)

Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

KLF

Oplati sa ten nakladak kupit, ci nie ? Citam vsade rozporuplne nazory... ;) Zas ta cena 599.- Sk nie je asi az tak vela za to. Ci ?
Terminated.

corelxt

#6
no.. na BL sem ansel nejnizsi cenu bajvocko 425,- takze 499,-v tescu je sice vyssi, ale je relativne dobra..
no se o tom rozepisuju z toho duvodu, ze me zaujaly kola jako technic silence ;D

Micho

Ja som ho dnes zobral a popri šokujúcom futbale (Liga majstrov, Porto-Artmédia 2:3, urá!!!) som si to omrkol. Pôvodne som písal, že dieliky nič moc. Ale ten set mi začína byť celkom sympatický. Krabica je relatívne obrovská (k cene setu) a keď ju otvoríš, tak ti vypadne dosť veľká korba. Vošla mi do nej na šírku aj dĺžku celá moja dlaň a tak malý Adam tam bude určite prepravovať kopec veci. Tá žltá sa k tomu hodí, je to tak detský svieže.

Samozerejme som to úplne nerozbaloval, je to balené v 4 potlačených sáčkoch, kolesá a korba sú zvlášť. Návod našťastie jeden. Do klasického mesta sa veľmi nehodí, len keď ako obrý Bielorus. Tu korbu inak nevyužiješ, len decká na hranie. Sú tam aj nie zlé dieliky, ale či sa kvôli tomu oplatí ti to brať, to si zváž sám ... Viď peeron. Aj keď ty KLF si si to určite už omrkol.

PS: návod museli opravovať - vytlačili zvlášť opravný leták k návodu pre kroky č. 11 a 12.

Legáček

Ahoj na Legáčku už je taky :-)) za 499 Kč

http://www.legacek.cz/detailPage.asp?DPG=36930

Ahoj Kačka

P.S. všechny vás zvu se podívat ne veletrh hraček v Praze. je ode dneška do 2.10 v Letňanech - sklápěčku tam budeme mít od 30.9. od  odpoledne.
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz

chadzi

tak ten truck je tak proflaknutej ze ho maj i v Rumunsku  :o :o :o Sice za 1000 ale lepsi jak nic. Jinak tu maj bionicle, dlouho nic a pak ten truck ;D

Cavelon

Dnes som mal v súvislosti s týmto setom dva negatívne dojmy z Tesca a jeden pozitívny z Dráčika.
Chcel som vyklápačku kúpiť Kubkovi, lebo sa rád hrá s takýmito autičkami (nakladá, preváža a vykladá všetko možné :D). Nepodarilo sa mi však dostať dosť rýchlo od začiatku tejto akcie do popradského Tesca (až cca na 4. deň) a samozrejme to už stihli vypredať. Ako obvykle do tohto Tesca poslali asi len pár smiešnych kusov. :(
Ale na moje veľké prekvapenie som to dnes objavil v Prešove na Hlavnej ulici. Najprv v Dráčikovi a potom v Tescu. Potešil som sa a hybaj do Tesca, že to kúpim za tých 599,- Sk. V stojane ich bolo zodesať, ale nikde nebola uvedená cena. Nenapadlo ma, že akcia v Tescu už skončila a keď mi to predavačka nablokovala, tak som skoro odpadol - 1190,- Sk! :o Povedal som, že za takú cenu to nechcem a urobili tam zo mňa neslušné slovo, že o čo mi vlastne ide. :( Pritom podľa zákona majú mať zreteľne označený každý tovar cenovkou! Takže to je môj prvý negatívny zážitok.
Teraz k radostnejšej chvíľke - utekal som teda do Dráčika (veď tam za jeden tesácky kúpim presne dva!) a aj som to kúpil za očakávaných 599,- Sk. A ešte ma tam aj príjemne prekvapili darčekom, ktorý som dostal za kúpu Lega.
Nakoniec ma dojali zase v popradskom Tescu. Vyklápačky sa zrazu po akcii objavili a jednoznačne akciové kusy, lebo mali nálepku "Limitovaná séria - vynikajúca cena", ale - za cenu už nie akciovú, teda za 1190,- Sk. :o Myslím, že toto nie je fér - predávať akciové výrobky za neakciovú cenu! Nálepku si tam totiž nenalepili v Tescu, ale asi ju tam dal dovozca, lebo aj ten set z Dráčika má presne takú istú.
Záver mi z toho plynie taký, že váha serióznosti sa v mojích očiach začína preklápať na stranu Dráčika na úkor Tesca (doteraz som mal opačný názor).

KLF

Ja som mal lepsi dojem z Dracika odjakziva. Inak v Bratislave je tych XXL Truckov vsade plno. Dracik, Tesco, Hypernova... Vsade za 599.- Sk.
Terminated.

Cavelon

Určite to majú v BA v Tescu stále za 599? ???
Tak tomu potom nerozumiem - to nemajú všetky Tesca rovnako tie akcie, či čo?

KLF

Ano, vcera aj dnes som v Tescu bol a stale ich maju za 599.- Sk.
Terminated.

Dickie

V Praze v Tescu na Národní ho taky stále mají za akčních 499 Kč (nebo aspoň ve čtvrtek odpoledne, když jsem se tam stavovala shánějíc bublifuk, měli)
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.