(Vlastné) Rebel Blockade Runner (zatial white version)

Založil B.A.X.O, 16.03.2009, 16:25:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

B.A.X.O

UCSka sú docela drahé no, tak som sa rozhodol si túto loď dopriať aspoň v menšom prevedení. V podstate som to staval čiste z hlavy, predlohu som nemal takže loď je asi dosť nepresná...delá su riešené provizorne.
Zatiaľ je biela lebo som si ešte nepremyslel ako to farebne zladím...ale v budúcnu to dám asi do červenej verzie, ale tvar zostane.

http://www.baxo.ic.cz/01.jpg

http://www.baxo.ic.cz/02.jpg

http://www.baxo.ic.cz/03.jpg
star wars rulezz

MwK

Len jedna poznámka...
Motori sú na tejto lodi dominantov,kdežto na tvojom prevedení zanikajú v trupe... :-\
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

B.A.X.O

Ano to máš pravdu, tiež sa mi zdali nejaké malé k pomeru lodi. Ale zatiaľ som lepšiu alternatívu nenašiel, snáď siahnuť po tých čo tvoria nohy lode (stojan) a dať ich na miesto pôvodných, problém je v tom že ich nemám tolko aby to farebne držalo.
star wars rulezz

Marty713

Takovej nedomrlej chudáček :)

Zkus to znova podle tohohle plánku: http://deckplans.00sf.com/Marincic/Marincic_CR-90_Side&Top.gif

Jinak postavený je to zajímavě, těšim se na další verzi. ;)

B.A.X.O

Na druhej som začal už pracovať.  Ešte ale neviem ako vyrieším motory, je ich 12 čo je troška viac. Napadlo ma riešenie zo serie Model Team off road  4x4 použiť kolesá odtiaľ, respektíve disky a pneumatikz dať dole. tých  kolies mám asi 7 takže bz to nešlo z hladiska symetriky ale mám ešte jeden šedý disk z rekatoplánu Discovery od Space (ten som dal na diely) tak bz som mal aspoň 8. No keďže su väčšie tak ma napadá že by šlo rozdeliť na dolnu stranu 4, na hornú 4 a do stredu medzi to vymyslieť nejakú improvizáciu :-\

napadlo ma este rozdelenie 3 hore 2 do stredu a 3 dole. To sa mi ydá ale dosť úzke...no neviem zatial
star wars rulezz

Marty713

Tantive IV má 11 motorů, ne 12. ;)
4 nahoře a dole, 3 v řadě uprostřed. Takže nejlepší by asi bylo to poslední řešení, zase je to ale trochu něco jinýho no. ::) :)

Togaran

Myslím, že to není špatný začátek. Fakt je že podobnost s předlohou není nijak velká, ty mtory fakt chybí. Ale třeba ta kabina mě hned upozotnila, že jde o blacade runner :) těším se na pokračování stavby.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr