BRICK CORNER - čestná zeď

Založil Chikos, 30.09.2023, 21:31:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chikos

Zdravím všechny kostkaře,
jak jsem zde v minulosti již zmiňoval, před rokem jsme otevřeli herní a výstavní svět ze stavebnice LEGO. Bohužel neznalí tohoto odvětví jsme udělali spousty chyb, které nás donutili celý projekt po roce restartovat a otevřít jinde. Za tuto dobu jsme ale získali nespočet zkušeností, díky kterým se už můžeme opravdu pokusit vystavět něco úžasného.

Naším cílem je ukázat stavebnici LEGO v tom nejlepším možném světle, jako zábavu na dlouhé hodiny, která nezná hranice, tak jako tomu je kupříkladu v LEGO HOUSu a tak jako to vnímáme doufám ,,všichni" z nás. V souvislosti s tím aktuálně vyvíjíme nové herní zóny, jenž budou moci konkurovat úrovní i sofistikovaným herním zónám v LEGO HOUSu. Některé už stihneme ukázat při novém otevření, na jiné, mnohem více propracované si budeme muset ještě minimálně rok počkat.

Rádi bychom vytvořili u nás také čestnou zeď stavitelů z celé ČR.  Byla by to pravidelně obměňovaná výstava, kterou bude tvořit jen pár *TOP* exponátů díky svému vzhledu a propracovanosti, či použití obtížných stavebních technik. Každý model ponese vaše iniciály a zajímavosti o stavbě. Preferovali bychom spíše jen malé modely, např: jeden dům, hlava draka, kouzelná věž, scénka atd. Témata nejsou ohraničena.

Pokud budete mít někdo zájem, budeme rádi. Můžete psát do tohoto vlákna nebo do zpráv.

Colonel32

Budou z toho vystavovatelům plynout také nějaké objektivní výhody, nebo to bude pouze pro dobrý pocit?

Chikos

Citace od: Colonel32 kdy 30.09.2023, 23:11:14Budou z toho vystavovatelům plynout také nějaké objektivní výhody, nebo to bude pouze pro dobrý pocit?

Nerad bych, aby to sklouzlo do roviny finančního ohodnocení. Byť by to pro nás bylo nejednoduší, tak by to bylo ale v rozporu s naší ideou, tím co to má symbolizovat a vytvářet.
Každopádně výhody budou, v tuto chvíli připravujeme/konzultujeme balíček VIP výhod, dále bychom rádi do toho zakomponovali odměny v podobě modelových řad pro dospělé jako je ideas atd. O tom to aktuálně jednáme se strategickým partnerem, díky čemuž by to mohlo být ještě zajímavější.
Vše se ale bude odvíjet od zájmu/počtu vystavovatelů.

Hardegon

Měl bych zájem. Rád projekt podpořím bez nároku na odměny.

Na první dobrou bych nabídl Fort Legoredo, ale můžem se dohodnout na čemkoliv. ;)

Ryxe

Tak tento projekt bych také rád podpořil a asi bych za to nějakou odměnu nepotřeboval. Kdyžtak mi napiš a zkusíme vymyslet, co bych já mohl poskytnout/co tobě se případně bude hodit  ;) .

sharkabrick

Ahoj já a Veverka také rádi něco přivezeme, když se ti bude něco líbit, máme to k Vám kousek :)