LPub

Založil patrix, 18.02.2008, 00:58:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

patrix

Ahojte,

mám taký menší problémik. Stiahol som nejaké dve verzie modelu beretty z lega. Syn by to chcel postaviť, tak mu chcem spraviť inštrukcie, ale:

- jeden model mi v LPube vyhadzuje "Comparing design to LDRAW's part list showed parts missing.". Ak si dám vyhladávať ten dielik, tak ho v adresári PARTS mám. Skúšal som aj rekompilovať parts.lst pomocou mklist. Tam ho však po kompilácii stále neviem nájsť. Neviete prečo ho tam mklist nedá ?

- druhý model ide v pohode, akurát nie je robený tak, aby sa z neho dali cez LPub spraviť inštrukcie. Je spravený asi na jeden krát a nie po krokoch, podla čoho vlastne tie inštrukcie LPub robí. Co s týmto ? Dalo by sa to oklamať tak, že si ho natiahnem do MLCadu a budem po krokoch vymazávať dieliky ? A potom, ked to následne preženiem cez LPub, tak mi spraví síce inštrukcie, ale opačne ?

Viem, že politika LEGA a aj niektorých LEGO AFOLov je čiste pacifistická, ale nenájdu sa u niekoho z Vás dalšie modely zbraní ? Proste niečo ako http://www.brickgun.com ? Nemusia byť fukčné, aby niečo strielali, ale aby pekne vyzerali.

ak sa niečo u Vás nájde, tak už cez súkromnú správu, nechcem to tu prudiť.

dík moc....

betakaroten

Citace- jeden model mi v LPube vyhadzuje "Comparing design to LDRAW's part list showed parts missing.". Ak si dám vyhladávať ten dielik, tak ho v adresári PARTS mám. Skúšal som aj rekompilovať parts.lst pomocou mklist. Tam ho však po kompilácii stále neviem nájsť. Neviete prečo ho tam mklist nedá ?
Možná nepatří do adresáře \PARTS, ale \PARTS\S nebo \P (subelementy nebo primitiva). Co je to za díl?

Citace- druhý model ide v pohode, akurát nie je robený tak, aby sa z neho dali cez LPub spraviť inštrukcie. Je spravený asi na jeden krát a nie po krokoch, podla čoho vlastne tie inštrukcie LPub robí. Co s týmto ? Dalo by sa to oklamať tak, že si ho natiahnem do MLCadu a budem po krokoch vymazávať dieliky ? A potom, ked to následne preženiem cez LPub, tak mi spraví síce inštrukcie, ale opačne ?
Není třeba vymazávat díly, stačí "jenom" přeházet do správného pořadí a přidat kroky (STEP), třeba v MLCAD.