Flex sbírka

Založil Flex, 05.05.2015, 19:38:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Flex

Zdravím vás přátelé a Lego sběratelé  :)

nejsem tu moc dlouho, ale rád si tu prohlížím stavby a různé Vaše výtvory a rozhodl jsem se vyfotit něco málo z mojí skromné sbírky, Lego sbírám od mala, 1995 rok bych i řekl, ale k věci ->

baví mě tématika mafie, nemam to ale přesně definovaný, spíš mě baví vytvářet postavy, charaktery, jejich příběh, prostředí mám až na druhém místě.
hodně fotek jsem nahodil tady na flickr https://www.flickr.com/photos/128925020@N08/sets/72157649980832694/ , jinak ty nejpovedenější s komentářem nahodim jsem, jinak ten web mi dává taky trošku zabrat s příspěvkama a obrázkama takže to budu doplňovat nějak postupně.

jela se zrovna partička pokru, gramofon hrál na plný zápřah tak jak se na kvalitní sídlo patří, už to vypadalo že se bude střílet za švindly když kotleta Joe slyšel zvuky, jako když se někdo pomalu blíží po schodech. Pobídnul Morrise, ať mrkne z dveří, jestli to nejsou zase fízlové.


Chlupatý, jkdo by to byl čekal že jo. Hledaj pořád muže jménem Flatfoot Thomsen (western navždy), ač je to k nevíře, ten chlap utek snad už z třetí věznice a vypadá to že si vyslouží přezdívku fantom. Mimoto ukrad celkem povedenej ruksak plnej stodolarovek, a to je už nějaká trefa. Hlavně patří do Five Points Gangu, který má v týhle ruině svoje pašeracký doupě.


Jenže Flatfoot to má solidně na háku, je to drsňák po svym praprapředkovi, který byl schopný vyžahnout pálenku na ex a neumřít na to. ze střechy sídla si našel cestu z týhle šlamastiky, jen aby tam ten frajer dojel a nerozsekal se.


díky za pozornost, a ještě přidávám jednu rodinnou fotku Five Points Gangu, někteří členové chybí nebo jsou aktuálně na útěku či v kriminále, je to holt tvrdý město.




Bounty Hunters? Představuju Vám muže zákona, kteří loví parchanty tak dobře jako orel potkany.
Zleva:  Ray O'Hara
Jeden z těch, co používaj pistoli k otvírání dveří a pak až řvou policie. Policajtem kdysi byl, ale od založení speciální skupiny pro potírání nelegálních aktivit je členem zde. Většinou on je ten, kdo zaklapne pouta první hned po ráně rovnou do žeber.
Christopher Donovan starší
Knírek si pěstuje od pradávna, jeho syn, Christopher Donovan mladší, umřel rukou Flatfoota když ho převážel společně s ostatními kriminálníky z věznice k soudu. Donovan starší si proto dopadění Flatfoota stanovil jako prioritu.
Sean Bond
Tak tady je to snad jasný, Bond, Sean Bond. Sir Sean Bond jak si rád nechává říkat ve Skotsku, odkud pochází. Upředňostnuje brokovnici před slovy. Nejradši si ale stejnak zapálí kvalitní havanu.