(Vlastní) Imperiální úkryt (The Old Republic)

Založil Futurion, 08.06.2013, 19:59:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Futurion



Studená válka mezi Galaktickou Republikou a Sithským Impériém je v plném proudu. Obě strany aktivně soupeří o získání sféry vlivu v každém koutu známé galaxie. Výjimkou není ani planeta Cato Neimoidia, zalesněný svět vybraný Neimodiany jako jejich další kolonie. Galaktická Republika nabídla pomoc při výstavbě i zajištění ochrany výměnou za spolupráci Neimodianů. Přítomnost Impéria je vyloučena, byla proto vyslána pouze malá jednotka trooperů spolu s jedním rytířem Jedi.

Impérium však tento krok předpokládalo a nechalo v lesích na okraji kolonie vybudovat ve skalách malé útočiště pro svého operativce, který nyní obdržel nové rozkazy - zbavit se Republikové posádky a jejich zmizení předložit Neimodianům jako důkaz o neschopnosti Republiky ochránit byť sami sebe.


Více fotek


Kubos.cz

Hezký, palec nahoru za swtor. Dovolím si říct imho jednodušší moc, ale skvěle to vystihuje jak to ve světě toru funguje.  :) Hned jsem si vzpomněl na cinematic trailer "Hope".

Futurion

#2
Díky. Je jednoduchý, můj první. Není materiál, nejsou zkušenosti. Oboje plánuju postupně nabývat  >:D

tomas.

Líbí se mi, jak se za nima na poslední fotce krade...  Ale pokud ti tři nestojí na místě, tak by měli bejt trochu dál ne?  ;)
Těšim se na další. :)