Cuusoo

Založil Anatyt, 04.10.2011, 21:28:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Tak projekt Cuusoo sa už stal celosvetovým, nielen Japonským. V skratke o čo ide - niekto postaví MOC a keď ten MOC dostane v hlasovaní 10000 hlasov, je reálna šanca, že ho LEGO zaradí do (limitovanej) produkcie.

Viac tu, ale v angličtine: http://www.brickset.com/news/article/?ID=1517

Ivansliz

Velice zajímavé. Jsou tam "poctivé" kostky sice, ale nevím, jestli bych si zrovna tohle koupil. Byť je to pěkné.  :)
We don´t smoke, we don´t drink alcohol, then we have money for lego! We spend money best!
http://www.legomodely.blog.cz

Anatyt


Ondra

Co kdybychom v této diskuzi dali vlastní či cizí návrhy pro které by druzí mohli hlasovat?

Já bych rád poprosil o hlasy k tomuto výtvoru u kterého je velká pravděpodobnost že by se mohlo dostat do prodeje, jelikož lego už jednu licenci na Návrat do budoucnosti má.

Jedná se o parní lokomotivu(Těch není nikdy málo) dalo by se říct steam punkovou z konce třetího dílu.

http://lego.cuusoo.com/ideas/view/35422

Podle mně velice povedený model, který zatím boduje u mnoho lidí.

Ondra

Otázka do diskuze, myslíte si že se dostane do prodeje alespon jeden set krotitelů duchů z těch dvou úspěšných projektů?Díval jsem se na oficiální stránky krotitelů duchů a licence asi nebude problém, jelikož tam bylo nepřeberné množství reklamních předmětů od nespočtu jak známých či úplně neznámých výrobců, velko série i limitované série.Dle mého názoru by nemuselo sony dělat drahotu už z toho hlediska že nedávno byla zpráva že se dali dohromady na poli experimentálních hraček.Ovšem za předpokladu že lego bude chtít další licenci a sony nebude dělat drahoty.Myslím si že pěkný set krotitelů duchů se bude prodávat jako housky, stejně tak jak se prodává i dle mého názoru nepovedený delorean.




uzivatel513

Fascinující   :o
A hned na první stránce jsem byl nadšený z úchvatně vypadajícího Exo suitu který dosáhl potřebného počtu hlasů:
http://lego.cuusoo.com/ideas/view/6135

Prohlížím dál a uvidíme na co zajímavého ještě narazím, ale už jen samotná myšlenka je vynikající (teda krom faktu že projekty může vytvářet jen osoba starší 18 let, což je u dětské stavebnice, jakou LEGO bez pochyby je, poněkud podivné  :-\ ). LEGO mělo vždy, na rozdíl od běžných stavebnic, velké množství fanoušků a obrovskou popularitu, takhle můžou fanoušci dát přímo výrobci najevo co by chtěli a nejen jedním konkrétním setem, jako to jde u Creatora (kterému ale rozhodně nic nevyčítám, je to skvělý počin), ale kompletní vizí, která by umožnila například vytvoření celého univerza (jako Ninjago apod.).

A pokud jde o Ghostbusters, tak nevím které sety máš konkrétně na mysli, ale našel jsem 2 rozdílně zpracované auta s posádkou, nicméně víc než ty se mi líbí nový projekt s Ghostbustery (viz. link níže), kterému jsem už rovnou dal i hlas  ;)
http://lego.cuusoo.com/ideas/view/52878#