Icons 2024

Založil Anatyt, 06.10.2023, 23:25:57

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Matthes_CS

Doufal jsem v nová zvířátka, třeba srnku.

milanv

Nová zvířátka by byla fajn, ale je fakt, že jich tam ale jinak není málo. Ale hlavně mě upoutaly další díly:

* čepičky - tohle jsou univerzální čepice i pro zimní scenérie (@peki: až budou ve výloze skuteční lidičkové typu ladovská vesnička), a tady jsou minimálně v pěti různých barvách!
* torsa trpaslíků: opět univerzálně použitelná a v několika barvách
* několik dílů v "dřevěných barvách", které se hodí všeobecně na různé konstrukce: pohár, nový díl tile 2x2 napůl zakulacená (tady jako čela postelí), srdíčka, půlkulatě vypouklé 1x2 (jako dříví u krbu)

Citace od: Anatyt kdy 15.02.2024, 18:04:18Tá rakva... Nebude to deti traumatizovať Lego? >:D
No, však to také na bricksetu nazývají "box" :) A navíc, aby měli jistotu s tématy jako rakev, polibky apod., tak je přeci set 18+  >:D
Pán na Žlutém hradě

MLT

Už se nechá dohledat další novinka z řady Icons, tentokráte je to z Pána prstenů , a to LEGO Icons Lord of the Rings(10333) Barad-dur

Name: Barad-dur
Set number: 10333
Number of minifigures: 12 to 15
Price: 499€
Release Date : 01/06/2024
Link: Lego.com

basgitara

LEGO NASA Artemis Space Launch System (10341)

Anatyt

No vida - a odpalovacia rampa pre Saturn V je na svete! ;D S malými úpravami.

Anatyt


Jaky


znouzectnost

Citace od: Anatyt kdy 17.04.2024, 21:32:18No vida - a odpalovacia rampa pre Saturn V je na svete! ;D S malými úpravami.

Teda ty malé úpravy mi přijdou celkem dost velké. Nesedí měřítko (1:170 jestli počítám dobře 70 cm / 120m )! Takže zvětšit (i tak je rampa pro SLS menší než pro Saturn), přidat ramena a jeřáb, zakrýt spodek, přebarvit celou věž a startovací plochu. To je dost změn.

MLT

Dalším setem je Retro rádio, je již nahozeno i na shopu

https://www.lego.com/cs-cz/product/retro-radio-10334

BlazejHolen

#39

Mr. Cube


ramsey1

Tak to je fakt velká paráda po všech těch kravinách jako rádio, kočka apod...

Anatyt

Neviem, ale mne už aj tá kočka príde krajšia ako toto. :D Ale nie som cielovka.

_Beny

Barad-Dur je už nahozen na e-shopu, ale ta cena je trochu moc, vzhledem k počtu figurek (poloviční) a o 700 dílků méně než má Roklinka.


https://www.lego.com/cs-cz/product/the-lord-of-the-rings-barad-dur-10333

otaznik

Citace od: ramsey1 kdy Včera v 17:24:52Tak to je fakt velká paráda po všech těch kravinách jako rádio, kočka apod...
Fakt? Mně to nezaujalo, a to mám LOTRa moc rád.

Daniel

#45
Citace od: _Beny kdy Včera v 19:06:09Barad-Dur je už nahozen na e-shopu, ale ta cena je trochu moc, vzhledem k počtu figurek (poloviční) a o 700 dílků méně než má Roklinka.


https://www.lego.com/cs-cz/product/the-lord-of-the-rings-barad-dur-10333
Zrovna na roklince jsou stovky tile 1x1, listů a podobných mrňavých dílů, takže objemem to klidně může být větší. A to zde budou extra drahé figurky, unikátní nejen nějakým jiným potiskem, ale hlavně novými helmami (někde jsem viděl i helmy pro Sama a Froda), vlasy skřetů v hnědé... (jinými slovy, málo kdo si bude dělat armády z desítek Galadriel, Elrondů, ale spousta lidí si bude chtít udělat armádu ze skřetů s novou helmou atd.)
A také pokud bude k tomu dárek "40693 The Lord of the Rings Fell Beast", tak si od ceny věže můžeš odečíst minimálně litr (nebo i víc, pokud se tento dárek nebude dát sehnat jinou cestou, než nákupem věže).

Ale jinak se mi to taky moc nelíbí a i když třeba Roklinku jsem si pořídil, tak toto si pořizovat nebudu.

Tomik

Mně z toho všeho zaujal maximálně ten dárek k nákupu, ale kvůli němu si Sauronovu věž kupovat nebudu...

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Colonel32

Citace od: Daniel kdy Dnes v 08:56:57A také pokud bude k tomu dárek "40693 The Lord of the Rings Fell Beast", tak si od ceny věže můžeš odečíst minimálně litr (nebo i víc, pokud se tento dárek nebude dát sehnat jinou cestou, než nákupem věže).

Psali že to bude dárek k nákupu tohoto setu a dávalo by to tak smysl.

Pokud to dopadne jako u Mimic boxu od Dungeons and Dragons a Fell Beast bude vyprodaný do 2 dnů od začátku akce, tak klidně může rychle vylítnout ještě výš než ten Mimic Box (který má podle Bricklinku aktuálně cenu cca 2000), protože narozdíl od Mimic Boxu, Fell Beast je dobře "armádovatelný".

mesje

Citace od: Colonel32 kdy Dnes v 10:38:02Psali že to bude dárek k nákupu tohoto setu a dávalo by to tak smysl.

Pokud to dopadne jako u Mimic boxu od Dungeons and Dragons a Fell Beast bude vyprodaný do 2 dnů od začátku akce, tak klidně může rychle vylítnout ještě výš než ten Mimic Box (který má podle Bricklinku aktuálně cenu cca 2000), protože narozdíl od Mimic Boxu, Fell Beast je dobře "armádovatelný".

tak vzhladom k tomu, ze "drak" ma len hlavu z dielikov, za normalnych okolnosti nevidim v tom vyssiu cenu ako 50 eur... ale ak vyliezol uplne obycajny mimic box na takuto sialenu sumu 2000 czk, tak LOTR bonus moze ist fakt este vyssie... ale to uz bude draha zalezitost na armady...
skoda ze nevydali CMF seriu pre LOTR - tu by sa hodil ovela ovela viac ako pri Harry Potterovi, kde su figurky casto zdvojene a strojene v samotnych setoch, a este k tomu spravili 2 serie CMF... naopak LOTR postrada aj mnohe zakladne figy...

Frco

Sám som zvedavy na kolko sa vysplha toto GWP, lebo podla mna je to celkom odflaknute. Urcite sa to dalo spravit lepsie a krajsie.

Samotna Barad Dur sa mi paci.
Celkovo dizajneri pri takychto ikonickych stavbach to urcite nemaju lahke, lebo ocakavania su obrovske. Ci uz je to LOTR, SW, alebo podobne velke znacky.