Art 2024

Založil Anatyt, 25.04.2024, 16:24:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Nová mozaika - Mliečna dráha. Nepomôžem si, ale toto je za mňa nepodarok. A to mám všetky mozaiky čo doteraz vyšli! Snáď len na diely to je dobré, kde to vychádza 6 centov na diel. Aj to neviem.

https://brickset.com/sets/31212-1/%7B-%7D


peter

No vidíš a to mně se zrovna zamlouvá. Dosud nemám žádnou, ale o této opravdu vážně uvažuji. Hezky mi může doplnit kolekci space modelů.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Anatyt

Kolekciu Space modelov mám aj ja, ale zrovna sa mi to k nim nehodí. ;) Ale beriem - je to vec vkusu.

otaznik

Kdyby to byl jen "obrázek", tak by to mohlo být super. Takto ve "3D" to i na mě působí spíše divně, než pěkně.

milanv

Citace od: peter kdy 26.04.2024, 07:24:25No vidíš a to mně se zrovna zamlouvá. Dosud nemám žádnou, ale o této opravdu vážně uvažuji. Hezky mi může doplnit kolekci space modelů.
To asi ano, ale proč si to budeš kupovat, když mnohem větší zábava je probrat své skříně a postavit si vlastní? Vždyť to není závislé na žádných konkrétních dílech kromě podložních placek (nebo spíš těch bricků 16x16), tak se můžeš vyřádit a u té příležitosti si to udělat na míru svým modelům...
Pán na Žlutém hradě

Colonel32

Citace od: milanv kdy 29.04.2024, 14:14:55To asi ano, ale proč si to budeš kupovat, když mnohem větší zábava je probrat své skříně a postavit si vlastní?

To je právě ta věc vkusu. Někdo možná nepovažuje za natolik zábavné snažit se vymyslet mozaiku vlastní, a plně mu vyhovuje tím nechat se při stavbě i takto abstraktního díla vést. Vlastně musím říct, že ať už tento experiment dopadne z hlediska prodejnosti jakkoli, myslím, že je skvělé, že ho Lego udělalo, protože je nepopiratelné, že to některým lidem rozšíří obzory, že mozaika nemusí být dělaná jen z plate nebo tile 1x1.   

milanv

Jasně - mně tohle někdo dát za úkol dělat podle návodu, tak se obratem ptám na hodinovou mzdu, protože pro mě to není zábava, ale práce. Ale je fakt, že někomu to může vyhovovat. V každém případě naprosto 100% souhlasím s tvou poslední větou, přesně takové rozšíření obzorů je podle mě třeba, zase to někoho ponoukne k jinému pohledu na věc a třeba k vlastním nápadům:
Citace od: Colonel32 kdy 29.04.2024, 14:53:54myslím, že je skvělé, že ho Lego udělalo, protože je nepopiratelné, že to některým lidem rozšíří obzory, že mozaika nemusí být dělaná jen z plate nebo tile 1x1.   
Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: milanv kdy 29.04.2024, 14:14:55... ale proč si to budeš kupovat, když mnohem větší zábava je probrat své skříně a postavit si vlastní?

Důvodů mám několik. Tím největším asi je, že bych si tak "zabil" spoustu (pár tisíc) dílků, nehledě na to, že jich v takovém množství a ani obdobných barvách tolik nemám. Další důvod je čas, který bych na vymyšlení a sestavení něčeho obdobného potřeboval. Nejde tu totiž o pár hodin, ale spíše dní, aby výsledek vypadal nějak rozumně a ne jen halda náhodně nacvakaných dílků a to mne opravdu nebaví. Proto asi raději uhradím pár tisíc a koupím si to a pověsím na zeď a nepřijdu tak o díly, které mohu využít nějak jinak, možná i lépe a ušetřím si i spoustu času.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.